WILLY NAESSENS VERSTERKT KV OOSTENDE

03 dec 2018 | Sponsors

Sportief staat KV Oostende de komende week voor grote uitdagingen. Woensdag is er de 1/8ste finale van de Beker van België in Moeskroen. De kwalificatie en een daaropvolgende gunstige loting zouden de club opnieuw een boost kunnen geven. Maar de belangrijkste wedstrijd volgt ongetwijfeld zaterdag tegen Lokeren. Winst tegen de Waaslanders geeft KVO extra ademruimte om het seizoen zonder al te veel sportieve zorgen voort te zetten. De opdracht is dus glashelder voor het team van Gert Verheyen. Zij zullen er in elk geval alles aan doen om er een geslaagde en bevrijdende week van te maken.

Naast het veld kan de club intussen op een nieuwe belangrijke sterkhouder rekenen. Industriebouw Willy Naessens heeft een partnership ondertekend in de Versluys Arena voor de komende vier seizoenen.

De bekende, sympathieke ondernemer uit Wortegem-Petegem, gespecialiseerd in zwembad- en industriebouw zal de komende 4 seizoenen een prominente plaats innemen in de KVO-Bouwcorner en de Beach Business Club. “Industriebouw Willy Naessens zal ook verantwoordelijke zijn voor de bouw van het nieuwe trainingscomplex op de Schorre. We zijn er bijzonder trots op dat een bedrijf met een dergelijke expertise en uitstraling ons zal verder helpen bij de -letterlijke- uitbouw van de club”, zegt CEO Patrick Orlans van KV Oostende.

KVO heet dit fantastisch familiebedrijf hartelijk welkom in de Versluys Arena.

Willy Naessens kwam de ondertekening persoonlijk mee bekrachtigen, samen met Luc Ysebaert  (rechts op de foto),  commercieel directeur van Industriebouw Willy Naessens, die 100% gelooft in de KVO-netwerking.

Marie Jeanne !!!” (naast CEO Patrick Orlans), “We vliegen erin!