Willems Veranda's verlengt als hoofdsponsor bij KVO!

15 jul 2016 | Sponsors

KV Oostende speelt ook de komende drie seizoenen nog met Willems Veranda’s als trotse hoofdsponsor op het shirt. De meester in verandabouw brak het lopende contract bij de kustploeg open en verlengde de overeenkomst tot juni 2019. Daarmee bevestigden Willems Veranda’s en KV Oostende het wederzijds vertrouwen en respect. Willems Veranda’s verhoogt zelfs zijn engagement bij de club. “Wij kunnen ons perfect vinden in de evolutie die KV Oostende doormaakt,” zo vertelt Luc Willems, oprichter en gedelegeerd bestuurder van het bedrijf. Hun ontwikkeling tot (sub)topclub, de aangroei van hun achterban en de professionele aanpak bij KVO lopen parallel met de weg die wij met Willems Veranda’s vroeger ook hebben afgelegd.

Sinds vorig seizoen staat Willems Veranda’s als hoofdpartner op de uitrusting van KV Oostende. Voor de beide partijen was de samenwerking meteen een schot in de roos. Met Willems Veranda’s op de shirts speelde KVO zijn beste seizoen uit de clubgeschiedenis. De herfsttitel en de deelname aan play-off 1 versterkte de visibiliteit van de populaire verandabouwer. “Die extra aandacht is uiteraard mooi meegenomen. Communicatie via de sport is voor ons een grote meerwaarde,” vindt Luc Willems. “Maar daarnaast zijn vooral de goeie verstandhouding tussen beide partners en de zakelijke mogelijkheden die KVO ons biedt de belangrijkste troeven. Het management van KV Oostende verstaat de kunst om de juiste mensen samen te brengen en op deze manier business te genereren. En toch gebeurt dat allemaal op een ongedwongen, sympathieke manier in een sfeer waarin onze klanten en partners zich ook kunnen amuseren.

Willems Veranda’s is uitgegroeid tot de absolute marktleider in de wereld van de verandabouw. Het bedrijf heeft 8 toonzalen over heel België, stelt méér dan 250 mensen tewerk (met eigen ontwerpers en plaatsers) en plaatst ruim 1.400 veranda’s per jaar.

Commercieel directeur Patrick Orlans van KV Oostende is Willems Veranda’s dankbaar dat ze na één seizoen meteen het bestaande contract openbreken. “Als een bedrijf met dergelijke uitstraling zijn engagement wil verlengen en verhogen, dan moeten we daar trots op zijn. Willems Veranda’s is een belangrijke internationale speler die levert in Nederland, Frankrijk, Duitsland en zelfs tot in Noorwegen en Denemarken. We hopen dat we hen tegen 2019 ook Europees voetbal mogen aanbieden om hun naam extra weerklank te geven in het buitenland.

Willems Veranda’s is trouwens ook sponsor van een succesvolle continentale wielerploeg. Bredenaar Timothy Dupont is één van hun belangrijke speerpunten.

Méér weten over Willems Veranda’s? Klik dan hier.