Waasland Beveren - KVO 2-0

24 nov 2020 | Sportief

KVO kende een offday en wrong bovendien heel wat kansen de nek om. Dat alles resulteerde in een 2-0 nederlaag op het veld van Waasland Beveren.

De eerste helft werd gekenmerkt door veel slordigheden en balverlies, maar toch kreeg KVO via Fashion Sakala twee keer dé kans om op voorsprong te komen. De eerste keer kwam hij oog in oog met doelman Jackers en besloot hij naast, de tweede keer kopte hij van dichtbij eveneens naast. Wellicht stond Jack Hendry ook beter geplaatst om binnen te kunnen koppen.
Waasland Beveren stelde daar een schot van Frey tegenover, Hubert pareerde met de voeten.

In de tweede helft werd KVO meteen koud gepakt op een scherpe tegenaanval. Albanese zette de aanval op en haalde haalde ook zelf de trekker over, 1-0. KVO ging op zoek naar de gelijkmaker maar deed dat vaak te overhaast. Sakala trapte op een Wase verdediger en op de counter diepte de thuisploeg de score nog verder uit via Sinani, die van dichtbij besloot.

Alexander Blessin voerde een dubbele wissel door en het was invaller Gueye die weer spanning in de match kon brengen na een strakke voorzet over de grond van Bataille. Van dichtbij trapte de Senegalees echter hoog over en dan wist je dat het niet het avondje van de Kustboys zou worden. Waasland Beveren liet nog twee keer na om het verdict harder te maken. Eindstand, 2-0. Zondag wacht KVO de verplaatsing naar het Guldensporenstadion in Kortrijk.

Opstelling: Hubert, Theate, Tanghe (81' Guri),  Hendry, Bataille, Hjulsager, D'Arpino, Vandendriessche, McGeehan (61' Ndicka), Sakala, Kvasina (60' Gueye).