Voorbeschouwing Varsenare - KVO

03 jul 2020 | Sportief

Zaterdag om 15 u speelt KVO zijn eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het veld van Varsenare. Dat zal gebeuren voor zo'n 300 fans, waarmee het meteen de eerste wedstrijd is in België mét publiek. Weliswaar met strenge coronamaatregelen die je hier terug vindt. Het hoeft dus niet gezegd dat deze match veel media-aandacht zal krijgen.

Op sportief vlak wordt het een eerste kennismaking met de nieuwe trainersstaf onder leiding van Alexander Blessin en met de drie nieuwe spelers Marko Kvasina, Theo Ndicka en Maxime D'Arpino, Daarnaast spelen er met doelman Riffi Mandanda en verdedigers Priestley Farquharson en Arthur Theate ook drie testspelers mee. De contracten van Joseph Akpala, Jordy Schelfhout, Anton Tanghe en Hasan Ozkan zijn dan weer verlengd t/m zaterdag, waardoor ook zij in aanmerking komen om te spelen, net als zes beloften die voorlopig meetrainen. De contracten van William Dutoit en Goran Milovic zijn op 1 juli geëindigd. Drie spelers mét contract zullen er morgen alvast ook niet bijlopen. Fabrice Ondoa zit omwille van de coronamaatregelen nog steeds vast in zijn geboorteland Kameroen, Fashion Junior Sakala heeft wat last aan de knie en sluit volgende week weer aan bij de groep. Ook Robbie D'Haese ondervindt wat hinder aan de buikspieren en neemt geen risico.

Sakala heeft wat last van de knie en gaat niet mee naar Varsenare
Volgende 23 spelers maken dus de dichte verplaatsing naar Varsenare: Jordy Schelfhout, Riffi Mandanda, Priestley Farquharson, Arthur Theate, Anton Tanghe, Brecht Capon, Ari Skulason, Theo Ndicka, Jelle Bataille, Kevin Vandendriessche, Hasan Ozkan, Francois Marquet, Maxime D'Arpino, Indy Boonen, Andrew Hjulsager, Sindrit Guri, Marko Kvasina, Joseph Akpala, Samy Louknine, Yaris Brachet, Marvin Dewaele, Jorben Vanhulle, Mohamed Berte en Rabat Mazbou.