Veel volk op eerste verplaatsingsdag abonnees

13 mei 2019 | Supporters

Een drukke namiddag in de fanshop. Vandaag startte de verplaatsingsweek voor abonneehouders. Kosteloos kunnen de trouwe fans hun zitje inruilen voor een andere beschikbare plaats in het stadion. 

Net als heel wat andere abonnees kiest ook Cathy volgend seizoen voor een ander plekje in de Versluys Arena.  "De afgelopen 5 seizoenen zat ik in tribune B3. Mijn compagnon en ik willen ons middenin het kloppend hart van de sfeermakers in het stadion nestelen. Daarom  verhuizen we samen naar tribune C1. Aangezien we KVO ook op verplaatsing volgen, kennen we ook al veel supporters uit de supportersfederatie die gevestigd is in de C-tribune. Ook vanop onze nieuwe plaats blijven we uus wèreldploegsje volgend seizoen trouw."
Yannick uit tribune E2 verlengde zijn abonnement, maar blijft wél op post in dezelfde tribune.  "Ik vind het positief dat de E2 tribune wordt omgevormd tot een neutrale tribune. Ik ben een KVO-fan in hart en nieren . Maar ik ben ook een echte voetbalsupporter, ik kom vooral voor de aangename sfeer in het stadion naar het voetbal. Vanuit de E-tribune heb ik een goed zicht op het veld, daarom blijf ik er ook."
Tot slot koos Gino voor een ander zitje in de C2-tribune. "Ik blijf in de C-tribune omdat ik hou van de sfeer, de authentieke KVO-ambiance. Vandaag kom ik speciaal naar hier om te veranderen van zitplaats. Vanaf volgend jaar zit ik een paar rijtjes hoger en dichter bij de trap. Tactisch een goede zet aangezien ik zo sneller kan gaan bijtanken aan één van de bars indien nodig." 

Wil jij ook nog van plek veranderen? Dat kan nog in de dienst Ticketing/Fanshop t/m zondag 19 mei. De vrije abonnementenverkoop start op maandag 20 mei. 

Op sportief vlak melden we dat het seizoen er spijtig genoeg opzit voor Indy Boonen (hamstrings) en Robbie D'Haese (voet). Zij vielen afgelopen zaterdag geblesseerd uit.