Vanver / Noordzee Interieur verder in zee met KVO

05 jun 2019 | Supporters

Tijdens de allereerste Europese confrontatie in de clubgeschiedenis van KV Oostende, in en tegen Marseille, debuteerde Vanver BVBA als shirtsponsor van KVO. Bijna twee jaar later is de connectie met KVO sterker dan ooit. Zaakvoerder Gino Vanderhaeghen is intussen zelfs aandeelhouder én ondervoorzitter geworden. "Toen Marc Coucke vertrok, kocht ik meteen vijf procent aandelen en met de komst van Frank Dierckens als voorzitter kan ik me meer dan ooit vinden in de visie van de club. Frank en ik zijn niet alleen zakenpartners maar ook vrienden. Het is dus meer dan logisch dat we met Vanver en zusterbedrijven Noordzee Interieur en Depredomme Interieur aan boord blijven van het KVO-schip. Bovendien starten we volgend seizoen met nieuwe ambities. Met Neto en Skulason haalden we al twee versterkingen en het is de bedoeling dat er nog meer kwaliteit bijkomt. Hard werken moet primeren bij KVO, zo run ik ook mijn bedrijven. Mét ambitie maar ook met realisme. Bovendien blijft KVO dé club van het netwerken. Als ik klanten meeneem naar de Versluys Arena zijn ze telkens weer onder de indruk van de infrastructuur en de mogelijkheden om business te doen. "

Aan die infrastructuur deed ook Vanver zijn duit in het zakje. Het bedrijf van Gino werkte zich in de kijker bij de inrichting van de nieuwe tribune. De vestiaires, balies en enkele van de bars in de Nicolas Feuillatte Spektakelzaal rolden uit hun productiemachines. Maatwerk van het zuiverste niveau. Vanver en de zusterbedrijven koppelen jarenlange ervaring op het vlak van fabricatie en inrichting aan een uitgebreide technische kennis en creativiteit.

“Gino is een man van zijn woord, rechttoe rechtaan en zo runt hij ook zijn fantastische bedrijven,” zo besluit CEO Patrick Orlans. “Vanver is met veel inzet en competentie uitgegroeid tot een grote speler in zijn sector. Het is mooi dat we die groei nu samen kunnen voortzetten.”

Vanver organiseert op zondag 6 juli trouwens een uniek evenement in de Versluys Arena. "Els De Schepper brengt er samen met het Houtlands Harmonieorkest een uniek concert én theateroptreden. Ze zal er haar mooiste nummers zingen ondersteund door dit fantastische orkest en ze doorspekt het geheel met een aantal ijzersterke sketches," aldus Gino Vanderhaeghen. Kaarten kosten € 25 (VIP € 95) en koop je hier