Vanver nieuw op KVO-shirts. Welkom!

17 aug 2017 | Sponsors

Afwerkingsbedrijf VANVER uit Zwevezele – Wingene is sinds kort nieuw op de shirts van KV Oostende. De specialist in plafonds, wanden en alle vormen van schrijnwerk prijkt voortaan links op de schouders van de KVO-spelers. Een aantrekkelijke plaats op de shirts dus, want op deze manier komt Vanver maximaal in beeld. Vanver en KVO sloten een overeenkomst af voor drie seizoenen.


Gino Vanderhaeghen is de zaakvoerder van Vanver & Noordzeeinterieur, twee bedrijven waarmee de Versluys Arena vorig seizoen voor het eerst kennis maakte. Vanderhaeghen geeft toe dat hij eigenlijk Club-supporter was, maar dat hij zijn hart verloor aan KV Oostende na de openingswedstrijd van vorig seizoen.

Ik ging inderdaad al jaren naar Club Brugge kijken, maar toen ik in de vernieuwde Versluys Arena kwam, wist ik niet wat ik zag. Samen met mijn klanten hebben we ons toen zo geamuseerd, dat we op slag verliefd werden op KV Oostende.”

Met zijn bedrijf Noordzeeinterieur, dat zich vooral richt op interieurinrichting voor de particuliere markt, stelde Gino Vanderhaeghen voor om te helpen bij de afwerking van de Versluys Arena. “We hebben meteen enkele bars, onthaalbalies en de vestiaire ontworpen en geïnstalleerd. En zo is de trein vertrokken. De volgende thuismatch waren we hier opnieuw en sindsdien zijn we niet meer weg te krijgen uit de Versluys Arena… en dat mag je nogal letterlijk nemen.”

Sinds dit seizoen is Gino Vanderhaeghen ook met moederbedrijf VANVER zichtbaar bij KV Oostende. Vanver is zelfs shirtsponsor geworden en koos voor een plaats op de schouders van de spelers. Dat zorgt voor een enorme respons. De keuze voor KV Oostende is gemaakt uit verschillende overwegingen:
Bij KV Oostende voelen we ons meer thuis door de familiale sfeer die hier hangt. Ook voor onze klanten is het leuker. Hier is het niet afgelopen na de wedstrijd, maar het begint dan pas vaak voor onze klanten door die geweldige derde helft met optredens en DJ! Super hoe ze dat op KVO doen. Ook al sakker je na een nederlaag, zoiets vergeet je dan even. Bovendien doet de commerciële cel onder leiding van Patrick Orlans enorme inspanningen om zijn partners aan elkaar voor te stellen en een zakelijke relatie uit te bouwen. Zo kan sponsoring renderen.

Bij VANVER maken ze zich geen zorgen over de 0 op 9 bij KV Oostende. “We geloven rotsvast in deze club, een slechte start betekent nog geen slecht seizoen, hé”, lacht Vanderhaeghen. “Bij KV Oostende leveren ze goed werk en de ploeg heeft meer dan voldoende kwaliteiten om straks uit het dal te klimmen."

Welkom VANVER! Meer weten over dit bedrijf? Klik dan hier!