Update: Internationals

16 nov 2020 | Sportief

Update: Internationals

Jelle Bataille & Arthur Theate

Onze nationale beloften speelden in een oefenmatch 2-2 gelijk tegen KRC Genk. Jelle Bataille scoorde, ook Arthur Theate kwam in actie. Morgen speelt de U21 hun laatste EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Bosnië. Dé wedstrijd waar alles van af hangt voor een rechtstreeks EK ticket.

Ari Skùlason

Een interland break om snel te vergeten voor Skùlason. Na de nederlaag tegen Hongarije waardoor IJsland met 2 late tegengoals definitief werd uitgeschakeld voor het EK, gingen de IJslanders gisteren ook onderuit voor de Nations League. De wedstrijd werd beslist door twee penalty doelpunten waarvan één in de extra-tijd in het voordeel van Denemarken. Skùlason maakte de fout bij het eerste penalty maar trok zijn fout recht na een assist voor de gelijkmaker. Woensdag spelen ze nog hun laatste wedstrijd tegen Engeland.

Fashion JR Sakala

Fashion moest met Zambia dringend aan de bak wilde het nog kans maken om door te stoten in het Afrikaans kampioenschap. Ze wonnen hun thuiswedstrijd tegen Botswana alvast met 2-1, Fashion kreeg 30 minuten speeltijd en gaf de assist op het winnende doelpunt. Vandaag spelen ze hun terugwedstrijd tegen datzelfde Botswana. Pas in maart volgen dan de laatste 2 wedstrijden van het Afrikaans kampioenschap tegen Algerije en Zimbabwe die alles bepalend kunnen zijn.