Trainers op bezoek bij Albert in het rusthuis

12 feb 2020 | Supporters

Supporter Albert Sacré verblijft al enkele jaren in woonzorgcentrum Lacourt. Daardoor kan hij de wedstrijden van KVO niet meer bijwonen, maar daar komt nu verandering in. Onder begeleiding van drie verzorgsters zal hij de wedstrijd KVO - RC Genk bijwonen. Dennis Van Wijk en Franky Van der Elst kwamen hem persoonlijk VIP-tickets én een kratje Filou overhandigen.

"De laatste keer dat ik aanwezig was in het stadion, is al jaren geleden," aldus Albert. "Dankzij de inspanningen van woonzorgcentrum Lacourt én KVO kan ik nu eindelijk nog eens live een wedstrijd bijwonen. Mét VIP-tickets dan nog!"
Stephanie Lecluyse, medewerkster in Lacourt, merkte op dat Albert altijd maar over KVO sprak en zij bond de kat de bel aan. "Dennis Van Wijk is de peter van mijn broer dus dat vergemakkelijkte het contact," aldus Stephanie. "We kregen meteen de volle medewerking van KVO en nu is Albert supergelukkig. Daarvoor doen we het."
"Ach, voor ons is dat een kleine moeite hé," zo vult Dennis Van Wijk aan. "Het kost ons een halfuurtje tijd om iemand blij te maken. Dát hoort bij het voetbal. Een voetbalclub mag nooit vergeten om zijn sociale rol in de maatschappij te spelen, zeker een familieclub als KVO. We zullen proberen om Albert een zege te schenken tegen RC Genk."
Het slotwoord is uiteindelijk, hoe kan het ook anders, voor Albert zélf. "Dennis, we zijn soms te braaf en daardoor krijgen we het deksel op de neus. Maar bon, ik heb vertrouwen in de goede afloop. Zaterdag winnen tegen KV Kortrijk en we blijven zo goed als zeker in eerste klasse. Maar nu ga ik eerst een frisse Filou drinken, santé!"

Foto: Dominique Jacquet