Selectie en voorbeschouwing KVO - Club Brugge (Croky Cup)

03 dec 2019 | Sportief

Selectie (18): Dutoit, Ondoa, Faes, Milovic, Sane, Bataille, Ndenbe, Neto, Palaversa, Jonckheere, Boonen, Canesin, Hjulsager, D'Haese, Sakala, Sylla, Guri, Akpala. 
Geblesseerd: Capon, Skulason, Vandendriessche
Geschorst: Vargas (2/2)
Opmerkingen: Vandendriessche incasseerde zondag een trap en blijft uit voorzorg langs de kant. Capon hervat eerstdaags de trainingen. 

Voorbeschouwing:

In het kader van de 1/8ste finale van de Croky Cup ontvangen de Kustboys woensdagavond Club Brugge.

De kortste weg naar Europa is de Belgische beker.  De voorbije jaren bouwde KVO een goede bekerreputatie op. Dit jaar willen de Kustboys eveneens ver doorstoten, maar dan moet het woensdag wel voorbij het ongenaakbare Club Brugge. De ploeg van voorzitter Verhaeghe ondervindt in de Pro League geen tegenstand, terwijl het ook in de Champions League zeer behoorlijk meespeelt.

De troepen van Clement schakelden in de vorige ronde met Francs Borains een amateurclub uit.  De Bruggelingen namen toen in de slotfase afstand van de Henegouwers met doelpunten van Tau en tweemaal Okereke. Op speeldag 3 van de reguliere competitie verloor KVO met 0-2 van de leider uit de Jupiler Pro League. De doelpunten werden gescoord door invallers Okereke en Tau.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Lardot Jonathan
Assistenten: Dhr. Conotte Laurent en Dhr. Devillers Romain
4de official: Dhr. Geldhof Frederik

let wel: tickets enkel nog beschikbaar voor abonnees en geregistreerde kvo-fans