Papa Akpala, Sanneh sluit morgen aan bij de groep

05 feb 2020 | Sportief

Geen Joseph Akpala vandaag op 'de Schorre'. Hij revalideert op dit moment nog van zijn blessure, maar trok naar het ziekenhuis voor de geboorte van zijn zoontje Rhema.
Proficiat Joseph !

Voor Robbie D'Haese schijnt er licht aan het einde van de blessuretunnel. Hij hervatte de groepstrainingen.
Nieuwkomer Bubacarr Sanneh was nog niet aanwezig omwille van administratieve moeilijkheden, maar sluit morgen aan bij de groep. Die andere nieuwkomer, Louis Verstraete, traint ook al voluit mee.

Gisteren was Wout Faes aanwezig op de nieuwjaarsreceptie van 'Kustboys Leffinge'. Hij sprak er over zijn nakende overgang naar Stade de Reims en over hoe de transfer tot stand is gekomen. "Ik trok donderdag naar Reims om er te tekenen en de vrijdag keerde ik terug naar Oostende om nog te trainen, daags vóór de match tegen STVV. Het was uiteindelijk wachten tot kort vóór het verstrijken van de transferdeadline vooraleer de transfer administratief helemaal in orde was. Ja, ik kan terugblikken op een fantastische week. Een overgang naar een Franse traditieclub, tot het einde van het seizoen bij KVO blijven én een zege tegen STVV. Beter kon niet. Nu is het zaak om ons zo snel mogelijk mathematisch te verzekeren van het behoud. Het vertrouwen in de groep is terug en waarom zouden we op Moeskroen geen driepunter kunnen pakken?"