Loop mee met onze spelers door de Versluys Arena !

15 apr 2019 | Supporters

Op maandag 22 APRIL vindt de eerste KVO Etixx Run plaats in de Versluys Arena. Wil jij al lopend een unieke kijk nemen achter de schermen?
Schrijf je dan snel in én loop op Paasmaandag samen met de spelers van KV Oostende 2, 4 of 6 km doorheen het stadion van KVO.

Deelname aan de KVO Etixx Run met voorinschrijving kost 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor jongeren tot en met 16 jaar (inclusief bevoorrading én goodiebag). De opbrengst gaat integraal naar het project “pijnbeleving bij kinderen” van AZ Damiaan in Oostende.

Loop jij samen met de KVO-spelers mee voor het goede doel?

De KVO Etixx Run is een recreatieve belevingsloop in én rond het stadion van KV Oostende waarbij zowel jong als oud een parcours van 2,4 of 6 km afleggen doorheen de exclusieve ruimtes van de Versluys Arena.
De eerste wave start om 13u, tijdens de tweede wave om 14u lopen de spelers van KVO mee met de deelnemers. Het parcours is 2 km lang en wordt maximaal 3 maal afgelegd per wave. De lopers krijgen een goodiebag én bevoorrading (zowel tijdens als na de loop). Nadat de spelers meegelopen hebben met deelnemers uit wave 2 traint de A-kern om 14u30 op het hoofdveld in het stadion.

Wil je individueel deelnemen of in groep? Iedereen is welkom. Recreatieve lopers, KVO-supporters en sportieve families kunnen genieten van animatie op en rond het parcours. In de event-zone, aan de hoofdingang van het stadion, kunnen de deelnemers én hun supporters gezellig genieten van een drankje en DJ- animatie. Voor de allerkleinsten is er ook animatie voorzien, zo zal de paashaas met veel lekkers en zoet ook van de partij zijn.

Mis deze unieke ervaring niet en schrijf je nu online in! Inschrijven is mogelijk tot 15 min voor de start van elke wave. Wie zich de dag zelf inschrijft, betaalt 14 euro.

PROGRAMMA

13u-14u: Wave 1 (Isbre Wave) – Toegang vanaf 12u30

14u-15u: Wave 2 (Moeder Ciska Wave)– Toegang vanaf 13u45: Met aanwezigheid van KVO-spelers

14u30 start van training KV Oostende in het stadion

15u-16u: Wave 3 (KVO Etixx Run Wave)– Toegang vanaf 14u45

16u: Start afterparty

DEELNAMEPAKKET

Bij inschrijving voor de KVO Etixx Run krijg je:

Een unieke kijk achter de schermen van de Versluys Arena
Animatie langs het parcours
Bevoorrading tijdens de run door Isbre water en Etixx Sports Nutrition
Recuperatiedrank na de run
Goodie bag (incl. 1 ticketvoucher voor thuiswedstrijd van KV Oostende én Etixx Sports Nutrition producten ter waarde van €20)
Toegang tot afterparty
Toegang tot de open training (14u30) op het hoofdveld
Meelopen samen met jouw favoriete spelers (14u)