LEGRAND/BTICINO verder in zee met KVO

09 jul 2019 | Sponsors

Ook de LEGRAND GROUP BELGIUM / BTICINO blijft volgend seizoen aan boord van het KVO-schip. De producent van innovatieve elektrische en digitale systemen is al drie seizoenen een volwaardige speler in de business line-up!

De Legrand Group Belgium/Bticino is al meer dan drie seizoenen aanwezig op de wedstrijden van KV Oostende, tot grote tevredenheid van alle partijen. Nu bevestigt het bedrijf zijn vertrouwen in de club, met een verlenging van het contract.

Rony De Pauw, Sr. Business Development Manager Legrand Group Belgium:
“Dankzij ons partnership heeft Legrand/Bticino alle elektrische installaties verzorgd in de Versluys Arena, waardoor we letterlijk en figuurlijk KVO hebben helpen uitbouwen. Dan is het een krachtig signaal om de samenwerking tussen de beide partijen te versterken. Bovendien blijft de aanpak van de KVO-directie ons charmeren. In de Versluys Arena kan je zaken doen met heel veel belangrijke partners. KV Oostende brengt de juiste mensen bij elkaar, met concrete return als gevolg. Zelfs op korte termijn, zo hebben we mogen ervaren. We hadden ook altijd gezegd dat we potentieel zagen in een langere, duurzame samenwerking.”

Algemeen directeur Patrick Orlans van KV Oostende is trots op een grote partner zoals de Legrand Group Belgium: “Dit is een wereldspeler. Meer dan 36.000 medewerkers in méér dan 80 landen. Ze verdelen hun producten in 180 landen en hebben vorig seizoen een omzet gedraaid van bijna 5 miljard euro. In onze Versluys Arena hebben we zelf mogen ervaren dat ze kwalitatief werk leveren. Dus zij we bijzonder gelukkig om samen door te kunnen gaan.”

KV Oostende bedankt Legrand Group Belgium/ Bticino voor het vertrouwen !