KVO vertrekt op stage

07 jan 2020 | Sportief

Woensdag voor dag en dauw vertrekt de KVO-delegatie op winterstage naar Spanje. KVO vliegt met zijn trouwe partner TUI vanop de Luchthaven Oostende naar Alicante en van daaruit gaat het met de bus naar het hotel in de gemeente Campoamor. Nicolas Rajsel, Emmanuel Banda en Francois Marquet maken de trip naar Spanje niet mee. De eerste twee omwille van sportieve redenen, de laatste omdat ie zich blesseerde op de laatste training. Beloften Anton Tanghe, Blerind Morina en Lokole Bekili mogen dan weer proeven van het 'echte' werk en reizen wel mee af naar de Spaanse zon. Ook nieuwkomer Amadou Sagna is uiteraard van de partij, wat het totaal aantal spelers op 26 brengt.
Woensdagnamiddag staat er meteen een eerste training gepland op Spaanse bodem en daarna wordt de frequentie meteen op twee trainingen per dag gelegd. "Ik kan je verzekeren dat het niet op vakantie gaan naar de Spaanse zon is hoor," aldus trainer Dennis Van Wijk. "We zullen er zowel fysiek, tactisch als technisch flink aan de slag. Tegen Waasland Beveren moeten we meteen zwaar aan de bak."
Op maandag 13 januari om 15.30 u speelt KVO in La Manga tegen de Zwitserse subtopper St. Gallen, op dinsdag 14 januari reist het terug naar Oostende.