KVO levert nu Filou aan huis én je kunt er prijzen mee winnen

21 mrt 2020 | Supporters

Na het nieuws in verband met de voorlopige terugtrekking van het Amerikaanse PMG als hoofdaandeelhouder kregen we verscheidene vragen binnen van supporters hoe zij hun steentje kunnen bijdragen. Dat doen jullie natuurlijk al door jullie onvoorwaardelijke steun en aankoop van abonnementen en tickets, maar we hebben ook nog steeds onze Filou-actie lopen. Ook daarover kwamen verscheidene vragen binnen of wij in deze coronatijden pakketjes Filou aan huis kunnen leveren. Nu kunnen we daarop volmondig ‘ja’ antwoorden. En bovendien maak je ook kans om er leuke prijzen mee te winnen. Hieronder lees je er alles over.

1) Mail je bestelling naar fanshop@kvo.be.
    Vermeld je voornaam, naam, telefoonnummer, adres en aantal te bestellen kratjes (1 sixpack = € 20).
    Let wel: levering enkel op grondgebied Oostende - Bredene - Middelkerke - Oudenburg - Gistel.

2) Wij nemen dan contact op om af te spreken wanneer we de sixpacks komen leveren.

3) Deze levering gebeurt volledig conform de gezondheidsregels voorgeschreven ivm het coronavirus. De betaling gebeurt cashless via Bancontact-apparaat.

4) Op deze manier help je de club van je hart een handje én in deze tijden van lockdown en quarantaine kun je thuis genieten van een lekkere, frisse Filou. Santé !

5) Oh ja, voor we het vergeten: als jij bij jou thuis geniet van een lekkere Filou, maak dan een foto en post hem op Instagram of Twitter, richt je bericht @kvoostende_official / @kvoostende met de #FilouDrinkenOmKVOTeRedden. Wie weet val je wel in de prijzen. Veel succes !

Intussen werken we achter de schermen hard verder om tot een constructieve oplossing te komen en zo de (financiële) toekomst van KVO te verzekeren. Bedankt alvast aan al onze supporters en verzorg jullie in deze moeilijke tijden !

PS: elk positief supportersinitiatief is zeker welkom !