KVO heeft nu ook supporters in Gambia

12 feb 2019 | Supporters

Als wèreldploegsje heeft KVO fans over heel het land: Baasrode, Groot-Bijgaarden, Tienen, Charleroi, Leuven, ... Maar sinds kort ook in Nyoffelleh. Nyo-wat? Een dorp in ... Gambia.

Eén van onze supporters, Marc Keirsebilck, ondersteunt een eigen privé-project in het Gambiaanse dorpje Nyoffelleh, nabij de stad Brikama. Op dit eigenste moment is Marc in Gambia met valiezen vol hulpgoederen. In die valiezen ook uitrustingen van KV Oostende. "De Gambianen zijn verzot op voetbal," aldus Marc. "Dankzij de resultaten van de Rode Duivels staat de Belgische competitie er nu ook hoog aangeschreven. De kinderen waren in de zevende hemel met de voetbalshirts. Ze zullen ze als uitrusting gebruiken voor de voetbalclub 'Mighty Team Gihoo United' en er is zelfs sprake van dat ze de clubnaam zullen wijzigen in 'KVO Gambia'! 
"KVO is uitermate blij dat het een bijdrage kan leveren aan dit mooie project van een die-hard supporter," aldus Communityverantwoordelijke Diego Rosseel. "Voor ons is het een kleine moeite en we maken er verscheidene jongens erg blij mee. Hiermee tonen we nog eens aan dat KVO meer is dan louter het eerste elftal. We nemen met onze communitywerking ook onze verantwoordelijkheid op vlak van sociale projecten."

Trainer Ebrima schrijft een bedankingsbrief voor KVO