KVO - Cercle in teken van de redders !

02 aug 2019 | Supporters

'Tis mor èèn an de zèè ...' Die slogan dragen we meer dan ooit uit met KVO. Daarom staat de wedstrijd KVO - Cercle Brugge in het teken van de Oostendse redders.

Zij worden door KVO uitgenodigd om deze derby bij te wonen. "De redders zijn onlosmakelijk verbonden met Oostende en als enige kustploeg in eerste klasse zijn we daar enorm trots op," aldus voorzitter Frank Dierckens. "Het is al een hete zomer geweest en de redders zorgen ervoor dat de toeristen én Oostendenaars veilig het water in kunnen. Vanuit KVO willen we hen met dit initiatief in de spotlights plaatsen. De hoofdredder zal samen met één van zijn redders ook de aftrap geven. En het zal een 'speciale' aftrap worden."

Ook hoofdredder Jonathan Devos zwaait de groene vlag over deze actie. "Ik geef toe dat ik nooit eerder in het vernieuwde stadion ben geweest. Voor mij persoonlijk wordt het dus al een hele ervaring. Maar we vinden het bovenal een mooi initiatief van KVO. Het is een ideale teambuilding voor ons reddersteam en na de stuntzege op Anderlecht hopen we dat KVO ook nu de volle but op het droge kan trekken."