Koppel nu online jouw Decathlon-klantenkaart aan KVO en steun de jeugd- en communitywerking

06 nov 2020 | Sponsors

KVO is trots op de nieuwe samenwerking met Decathlon Oostende en zet dat nu verder in de verf met een actie waarbij zowel de supporter als onze jeugd- en communitywerking wel bij vaart. Het volstaat om jouw klantenkaart online aan te vragen en om die kaart vervolgens te koppelen aan KV Oostende. Wie weet win je ook nog een fantastische prijs !

Waarom een Decathlon-klantenkaart?

Per gespendeerde euro bij Decathlon krijg je één punt op jouw klantenkaart. Per 400 punten = € 6 om te spenderen in alle Decathlon-filialen in België of op decathlon.be. Meer voordelen van de gratis klantenkaart vind je hier.

Waarom je klantenkaart koppelen aan KVO?

Per euro die jij spendeert in Decathlon krijgt KVO ook getrouwheidspunten. KVO zal de verzamelde punten gebruiken om trainingsmateriaal aan te kopen voor jeugd- en communitywerking (Younited-Team en G-ploeg). Je steunt dus niet enkel onze jeugdwerking, maar ook onze sociale projecten.

Daarnaast maak je ook nog kans op fantastische prijzen. Is jouw Decathlon-klantenkaart gekoppeld aan KVO én spendeer je op jaarbasis meer dan € 100 bij Decathlon, dan win jij misschien wel een gesigneerd voetbalshirt van KVO of één van de 25 duotickets aangeboden door Decathlon (geldig wanneer we weer al onze fans kunnen ontvangen in het stadion).

Maak hier je digitale klantenkaart aan.
Koppel nadien hier je account aan KVO.

Wil je meer te weten komen over de partnership tussen KVO en Decathlon? Of hoe zo'n Decathlon-klantenkaart precies werkt? Lees er hier alles over.

Kipsta, trotse kledingpartner van KV Oostende