Kom als -16-jarige gratis naar Play-off 2 !

25 mrt 2019 | Supporters

als 16-jarige gratis naar play-off 2

Voor onze jonge fans heeft KVO een speciale actie. Alle -16 jarigen = gratis naar KVO. De resterende 5 thuiswedstrijden kan je als -16 jarige gratis bijwonen in de Versluys Arena. Wil jij er bij zijn? Stuur dan een aanvraag naar ticketing@kvo.be ! Vermeld jouw naam, geboortedatum én voorkeurswedstrijd. 
Let wel: deze gratis tickets gelden enkel in de E-tribune. 

oplopen met de kvo-spelers

Heb jij er trouwens altijd al van gedroomd om samen met één van onze spelers op te lopen? Het groene gras van de Versluys Arena oplopen aan de zijde van spelers uit de eerste klasse? Dat kan! Voor de thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi op zaterdag 27 april zijn wij op zoek naar jou! Ben je -12 jaar en wil je deelnemen aan deze actie, meld je dan aan via dit formulier. Inschrijven kan tot en met zaterdag 20 april.

Loop mee met de spelers vóór de wedstrijd tegen Charleroi

KOM ALS GROEP NAAR KVO VOOR € 5 PER PERSOON

Ben jij actief in een sportclub, jeugdbeweging, toneelgezelschap of vissersclub? KVO nodigt alle groepen, (sport)verenigingen en clubs uit om deel te nemen aan onze ‘Your team meets our team’ actie. Schrijf je samen met jouw ‘team’ in om een wedstrijd van KVO bij te wonen en en wie weet maakt jouw team kans uus wèreldploegsje te ontmoeten na één van onze thuiswedstrijden in de Versluys Arena. Elke groep kan zich vanaf 20 personen inschrijven aan een supervoordelig tarief van 5 euro p.p. Inschrijven kan via ticketing@kvo.be
Vermeld de namen, geboortedata en mailadressen van alle groepsleden.

abonnementen play-off 2

Meer informatie over onze abonnementen voor Play-off II vind je hier.