KEYPOINT IS NIEUWSTE BUSINESS-STER BIJ KV OOSTENDE

De transferperiode mag dan wel al afgelopen zijn, extra-sportief blijft KV Oostende bijzonder actief. Vooral het commerciële team onder leiding van CEO Patrick Orlans blijft scoren. Deze week ondertekende opnieuw een nieuwe partner een overeenkomst met KVO. Het bedrijf Keypoint uit Oostduinkerke is voortaan ook elke wedstrijd te vinden in de Versluys Arena. “We zijn een jong bedrijf dat zich toelegt op het beheer van alle administratieve afhandeling van schadedossiers in appartementsgebouwen en woningen aan de kust,” vertellen Jonathan Goderis en Tijs Corneillie, oprichters van Keypoint.

Het overkomt u als eigenaar van een flat of woning vast ook wel eens. Door een brand, een waterlek of gewoon door een menselijke fout hebt u schade aan uw appartementsgebouw. Zo’n schadegeval en -vooral- de herstelling ervan brengt een enorme papierwinkel met zich mee. Met Keypoint heeft KV Oostende een nieuwe partner in huis die u daarbij maximaal kan ontzorgen. “Mensen vinden dan vaak hun weg niet in alle administratie. Het duurt soms een eindje voor ze alles verzekeringstechnisch in orde krijgen of ze hebben te weinig tijd om aannemers te zoeken en  op te volgen. Wel, met Keypoint regelen we alles tot in de details. Wij zijn de centrale schakel tussen alle betrokken partijen in geval van schade. Wij connecteren de systemen van de verzekeringsmakelaar en de syndicus waardoor complex, overlappend & ondoorzichtig werk vermeden wordt."

 Jonathan Goderis en Tijs Corneillie hebben KV Oostende leren kennen via de nieuwe voorzitter, Peter Callant. Hij vindt vooral het businessnetwerk van KV Oostende bijzonder interessant om zijn Keypoint-platform bekender te maken. “We mikken op syndici, eigenaars van appartementsgebouwen, makelaars, projectontwikkelaars. En daar kan je er in het netwerk van KV Oostende wel een heel aantal van vinden. We zijn een bedrijf van de kust en steunen een ploeg van de kust. Dus de verbinding is snel gemaakt. ”

Keypoint treedt niet alleen op in geval van schade, maar kan ook al nuttig werk leveren op het vlak van preventie. “Met Keypoint Connect hebben we een platform dat alle partijen voor het onderhoud van gebouwen of het oplossen van schadegevallen verbindt op één online site. Zo kunnen eigenaars snel, efficiënt en overzichtelijk de nodige to do’s plannen, opvolgen en uitvoeren.

Het voetbal, de beleving in de Versluys Arena en de manier waarop KV Oostende met zijn partners omgaat, hebben deze jonge ondernemers ertoe aangezet om een partnership met KVO aan te gaan.

Wij zijn met KV Oostende ook een groeibedrijf,” weet Patrick Orlans, “en dus juichen we het enorm toe dat een jong bedrijf zoals Keypoint zich aan ons verbindt. Wij brengen inderdaad bedrijven samen en kijken hoe partners onderling zaken kunnen doen. In ons netwerk zitten bijzonder veel aannemers, die hun diensten bij Keypoint kunnen aanbieden. Zo kunnen klanten van Keypoint weer sneller geholpen worden. Iedereen tevreden.”

Welkom Keypoint!

http://www.keypoint.be/