Interlandbreak: Zes KVO internationals opgeroepen

13 nov 2019 | Sportief

Wout Faes & Jelle Bataille (België U21)

Wout Faes & Jelle Bataille spelen met de Jonge Duivels op 17 november tegen Duitsland. Bij winst grijpen ze de leidersplaats in Groep I.

Ari Skulason (IJsland)

Ari speelt twee belangrijke kwalificatiewedstrijden met het oog op EK2020. Op 12 november nemen ze het op Turkse bodem op tegen Turkije. 3 dagen later gaan ze op bezoek bij Moldavië. IJsland staat momenteel op de 3de plaats met 15 punten, Turkije en Frankrijk staan aan de leiding in Groep H, Allebei hebben ze 19 punten bijeen gesprokkeld.

Fabrice Ondoa (Kameroen)

Kameroen speelt tijdens de interlandbreak 2 kwalificatiewedstrijden voor de Africa Cup, vandaag om 17u00 spelen ze tegen de jongens van de Kaapverdische Eilanden. Op 17 november reizen ze af naar Rwanda.

Fashion Sakala & Emmanuel Banda (Zambia U23)

De Zambiaanse U23 speelde gisteren tegen de U23 van Nigeria. Emmanuel Banda gaf de enige Zambiaanse assist aan Daka (RB Salzburg) in de 1-3 verloren wedstrijd, hij speelde 74 minuten mee. Ook Fashion Sakala stond in de basis en werd met last aan de knie na 84 minuten gewisseld. Meer nieuws over een eventuele blessure wordt later deze week verwacht.

Zaterdag speelde Emmanuel Banda al 72 minuten mee tegen zijn leeftijdsgenoten uit Zuid-Afrika, het werd 0-0.