Ford Unicars nieuw op de KVO-trui

10 dec 2018 | Sponsors

Hebt u het zaterdag opgemerkt? Er was iets anders aan de truitjes van onze spelers. Op de rugzijde, onder het rugnummer prijkt voor de rest van het seizoen Unicars.be op het shirt. De bekende Ford-dealer uit Oostende, Brugge en Diksmuide is al 15 jaar partner bij KV Oostende en ondertekende nu een contract als shirtsponsor tot het einde van het seizoen. Mede dankzij Carlo Durie van Ford Unicars sloeg de motor tegen Lokeren aan.

Toen ik 15 jaar geleden aan mijn vader, van wie ik de garage overnam, zei dat ik geld zou geven aan het voetbal, verklaarde hij me voor gek,” lacht Carlo Durie als hij die herinnering boven haalt. Maar intussen is de sympathieke autoverkoper-garagist als 15 jaar lang trouwe partner van KV Oostende.

Oorspronkelijk was de garage gevestigd in Diksmuide, maar toen Carlo zijn Ford-dealership kon uitbreiden met een garage aan de Torhoutsesteenweg in Oostende kwam hij ook bij KVO terecht. “Ik ben zot van voetbal en was direct verkocht aan KV Oostende. Ook al speelden we in tweede of derde klasse, ik ben de club altijd trouw gebleven. Ik ben gewoon heel graag in de Versluys Arena, ik hou van de mensen daar,” zegt Durie.

Al verschillende jaren levert Ford Unicars de wagens van de spelers en medewerkers van KV Oostende. De garagehouder staat altijd klaar om de kleinste autozorgen op te lossen. “Iemand die een vervangauto nodig heeft, een onverwacht defect, een snelle servicebeurt. Net zoals voor al onze andere klanten staan we meteen paraat voor de mensen bij KVO.

Steun aan Kustboys

Maar Ford Unicars springt ook in de bres voor onze supporters. Enkele maanden geleden was de vestiging van Ford Unicars Oostende het decor voor de supportersavond van de Kustboys. Toen kwamen rond de 250 fans naar de showroom afgezakt voor een ontmoeting met de spelers en een gesprek met voorzitter Peter Callant, de coach en een aantal spelers. Carlo Durie bood de federatie alles helemaal gratis aan en zorgde tegelijk nog voor drank en frietjes. Een gebaar dat enorm gesmaakt werd door iedereen op KVO.

Patrick Orlans, CEO van KV Oostende, is méér dan trots dat Unicars.be nu op de truien bij KVO staat. “Carlo is één van de meest loyale, fantastische mensen die ik ken. Hij doet de dingen weloverwogen, maar tegelijk met een groot hart. Als partner leeft hij echt mee met KV Oostende. Op elke business-avond is hij aanwezig. Zijn hele familie is 100% betrokken bij alles wat hier gebeurt. En dan ben ik ongelofelijk content dat hij de club verder wil helpen als shirtsponsor.”

Carlo Durie: “En ik moet eerlijk zeggen, dat ik dankzij KVO ook zaken doe! Veel bedrijven die KVO steunen,komen bij mij aankloppen voor wagens. Kijk, zonet aan tafel in de businesszaal van KVO heb ik nog zes auto's verkocht. Uiteraard hoop ik dat er goeie resultaten volgen en dat we extra in beeld komen nu ik de stap heb gezet naar shirtsponsor bij KV Oostende. Het zou tof zijn dat de motor nu definitief aan slaat, met Unicars.be op de truien. En die motor mag ons, wat mij betreft, gerust nog een keer naar de Heizel brengen straks.”

BEDANKT FORD UNICARS!