Five in a row: VIJF nieuwe KVO-partners !

05 okt 2019 | Sponsors

Sportief zijn we goed bezig, maar ook náást het veld werken Patrick Orlans & Co. aan de verdere (commerciële) uitbouw van de club. Vrijdagavond was er al de officiële opening van het Technogel Trainingscomplex (bekijk zeker de rondleiding van Sebastien Dewaele!) en vandaag mogen we met veel trots vijf nieuwe partners aankondigen. Five in a row! Een overzicht:

 • Schildersbedrijf Woutim (foto hierboven) zet KVO in de verf
  Woutim is reeds 40 jaar actief in de schildersector. Door de jaren heen is het schildersbedrijf uitgegroeid tot een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken. Het bedrijf neemt de meest uiteenlopende opdrachten aan zoals schilder-, behang- en vloerbekledingswerken.
  “We zijn oorsponkelijk afkomstig uit het binnenland, dus bij KV Oostende kunnen we een weekendje aan zee perfect koppelen aan een goede pot voetbal. Daarnaast is de sfeer die er hangt tijdens en na de wedstrijd uniek in de Versluys Arena. Als bedrijf is het ideaal om zakenrelaties mee te nemen in de Spektakelzaal en de welbekende afterparty geeft toch iets extra aan een avond voetbal.”, citeert Mario Timmers, de zaakvoerder van Woutim.
   
 • Sylvania Lighting zet KVO in de spotlights
  “The future looks bright” voor KVO. De samenwerking met Sylvania Lighting werd namelijk nog verder uitgebreid. Ze behoren nu bij de toppartners van us wèreldploegsje!
  Sylvania Lighting is een wereldwijde marktleider en leverancier van geavanceerde LED-professionele en architecturale verlichtingsoplossingen voor lampen en armaturen. Dankzij deze samenwerking proberen ze hun positie nog te versterken. Sylvania streeft ernaar om net als KV Oostende zo dicht mogelijk bij de top te komen.
  “Een groot deel van de Versluys Arena is met onze apparatuur verlicht. Ook in het gloednieuwe oefencomplex op De Schorre stonden wij in voor de verlichting. Trouwens, door onze aanwezigheid op de wedstrijden in de business seats en de uitmuntende voorzieningen die daaraan gekoppeld zijn in de Versluys Arena kunnen wij bestaande en nieuwe klanten ontvangen in een ontspannen sfeer om zakelijke gesprekken te voeren.” aldus General Manager Marc Elst.


   

 • D&E Technical Sources zorgt voor technisch vernuft bij KVO
  Sinds begin dit seizoen is D&E Technical Sources elke thuismatch aanwezig in de Versluys Arena! Zaakvoerder Dimitri Vande Vyvere is enorm enthousiast over deze samenwerking. “Hier krijg je ’t gevoel dat je als partner écht belangrijk bent en daarom koos ik voor KVO, want ik kan me vinden in het pad dat de club bewandelt.”
  D&E Technical Sources kwam in contact met Sales Manager Geert Vergauwe en al snel bleek dat het DNA van D&E dicht bij dat van KVO aanleunt. D&E Technical Sources is niet de zoveelste “outsourcer”. Het bedrijf probeert zich dankzij hun vakkennis, ervaring en goede service te onderscheiden van hun concurrenten.


   

 • Op de (andullatie-)sofa met HHP
  HHP biedt producten aan tegen chronische pijn in het lichaam. Veel mensen krijgen tegenwoordig te kampen met pijn en pijn kan veel oorzaken hebben. De andullatietherapie van HHP biedt brede toepassingsmogelijkheden voor het verlichten van die pijn.
  “Ik kwam terecht bij KV Oostende op uitnodiging van sales manager Geert Vergauwe. Die had enkele jaren geleden een andullatietoestel van HHP gekocht. Hij was zeer tevreden over deze aankoop en vertelde me dat de toestellen van HHP gebruikt konden worden bij de sportieve cel om blessures te vermijden, ter bestrijding van pijn en om de recuperatietijd van spelers te versnellen,” aldus zaakvoerder Bruno Nuyttens.


   

 • KVO bruist meer dan ooit tevoren met Laurent Perrier
  We durven niet van onszelf te pretenderen dat wij dit seizoen champagnevoetbal brengen, maar we durven wél zeggen dat we onze fans al mooie momenten hebben geschonken. Denk maar aan de zege op Anderlecht en het fel bevochten gelijkspel tegen Antwerp. We durven echter óók beweren dat we náást het veld zeker wél ‘champagnevoetbal’ serveren. Want sinds dit seizoen is hét champagnemerk bij uitstek Laurent Perrier een trotse KVO-partner.
  “Feesten zit nog altijd in ons DNA en dat in een ongedwongen sfeer,” aldus CEO Patrick Orlans. “Na de wedstrijd wordt er in onze spektakelzaal steevast gedanst en gezongen en dat doen we vanaf dit seizoen dus met een flesje Laurent Perrier op de tafels. Santé !