Duiding ivm artikel Chinese investeerders

23 jun 2019 | Sportief

In verband met de berichtgeving in een dagblad kunnen we zeggen dat Voorzitter Frank Dierckens en CEO Patrick Orlans  inderdaad een Chinese delegatie ontvingen, zoals dit ook al met andere internationale contacten gebeurde.
Deze delegatie is op doorreis in Europa en vroeg een onderhoud. “Wij voelen ons autonoom goed in ons vel, maar meetings met interessante mensen slaan wij nooit af,” aldus Frank Dierckens.
“Er heerste een tijdlang een negatieve perceptie  rond KVO, maar we zijn ervan overtuigd dat we dit komend seizoen kunnen ombuigen. Op training is er met Kare Ingebrigtsen een positieve schwung en op korte termijn kondigen we wellicht nog enkele nieuwe spelers aan. Alles loopt nu zoals wij het willen en als er zich interessante voorstellen aanbieden, zijn wij altijd bereid om te luisteren.”
“Internationale contacten zijn altijd goed, maar dat wil nog niet zeggen dat er dan meteen ook een samenwerking is,” zo vult CEO Patrick Orlans aan. “Maar wie weet valt er nu wel een appel uit de boom bij Wolverhampton," zo besluit Orlans met een knipoog.