DSM KEUKENS WORDT ‘EXCLUSIVE PLAY-OFF 2 PARTNER'

29 mrt 2019 | Supporters

KVO presenteert DSM Keukens als nieuwe shirtsponsor voor Play-off 2. DSM Keukens viert zijn honderdste verjaardag en zet die speciale gebeurtenis in de verf met dit partnership. Bovendien trakteert DSM Keukens onze fans elke thuiswedstrijd op honderd gratis duotickets.

DSM Keukens blaast honderd kaarsjes uit en dat laten ze niet onopgemerkt voorbijgaan. Tijdens Play-off 2 pronkt DSM als fiere sponsor op de rugzijde van de KVO-shirts.
“We zijn al langer partner van KVO, maar we wilden iets speciaals doen naar aanleiding van onze 100e verjaardag,” aldus Koen De Schepper, zaakvoerder van DSM Keukens. “We belonen de fans van KVO ook met honderd duotickets per wedstrijd in Play-off 2. Dit kan eenvoudig door je te registreren op onze website. Daarna kan je jouw tickets ophalen in onze toonzaal in Oostende of Roeselare. We willen ons steentje bijdragen aan de publieke opkomst in het stadion en tonen dat óók Play-off 2 lééft en aantrekkelijk is in Oostende”
Ook de CEO van KV Oostende, Patrick Orlans, is in de wolken met deze verdere samenwerking. “DSM Keukens is al partner bij KVO sinds de promotie naar eerste klasse en nu breiden we dit partnership nog verder uit. Naast de gratis tickets serveren we binnenkort nog enkele leuke verrassingen.”
Zaterdag trapt KVO Play-off 2 af met een thuiswedstrijd tegen Eupen. Dan zal DSM Keukens KV Oostende voor het eerst echt een duwtje in de rug geven!

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN LET VOORAL OP DE 'DSM-tune imitaties' van canesin en bataille

DSM is vanaf zaterdag de exclusieve PO2-rugsponsor