Beloften winnen opnieuw, 1-3 tegen KSV Roeselare

Beloften KVO

Onze beloften wonnen gisteren met 1-3 dankzij een zeer sterke eerste helft op het veld van KSV Roeselare.

KVO schoot furieus uit de startblokken en trok meteen het spel naar zich toe. Nog voor het kwartier kon Mbye de 0-1 tegen de touwen werken na een mooie actie en voorzet van Marvin Dewaele. De Kustboys creëerden nog tal van kansen en werden voor rust nog beloond met 2 doelpunten, allebei op naam van Simon Ameele. Eerst kon hij een voorzet van Vanhulle mooi afronden en daarna wist hij met een afstandsschot de 0-3 te scoren.

Na de rust hield KVO aanvankelijk de controle maar KSV Roeselare deed wat het moest doen en kwam, dankzij enkele wissels en tactische wijzigingen, toch terug in de wedstrijd. KV Oostende had in functie van de bekerwedstrijd morgen tegen KMSK Deinze ook enkele vervangingen doorgevoerd en dat haalde het tempo wat uit de wedstrijd. De jongens uit Roeselare prikten een kwartier voor het einde nog een tegendoelpunt. “Us wèreldploegsje” kreeg via een zeer bedrijvige Sami nog enkele mooie kansen op de 1-4 maar de eindstand bleef uiteindelijk 1-3.

Een mooie zege, hopelijk wordt ook morgen de lijn van de afgelopen weken doorgetrokken en kunnen we de bekerwedstrijd tegen KMSK Deinze winnend afsluiten, aftrap om 19u op De Schorre.  

Opstelling: Schelfhout, Onraet, Tanghe, Dewaele, Bekili, Brock, Ameele (72’ Djadi), Louknine (67’ Mazbouh), Mbye (72’ Amasihohu), Vanhulle, Gashi (80’ Broché)