Aristote Nkaka tot 2022 bij KVO

31 jan 2018 | Sportief

Op de laatste dag van de wintermercato heeft KV Oostende zich verzekerd van de komst van Aristote Nkaka (Moeskroen). De verdedigende middenvelder is 21. Hij speelde dit seizoen als titularis op Le Canonnier en is ook basisspeler bij de Belgische beloften van Johan Walem. 

De slotdag van de wintertransferperiode is opnieuw een dag vol speculaties voor de media. Maar alleen wat op de clubmedia verschijnt mag als officieel beschouwd worden.
Vanmiddag kwam de jonge Belgische belofteninternational Aristote Nkaka op de Schorre langs om een contract tot 2022 te ondertekenen bij KV Oostende. De verdedigende middenvelder kreeg zijn jeugdopleiding bij Club Brugge en verhuisde in 2015 naar Moeskroen.

De Congolese Belg debuteerde er in het eerste elftal in oktober 2016 en scoorde enkele maanden later zijn eerste doelpunt als prof in de competitiewedstrijd tegen Club Brugge.
Nkaka groeide uit tot vaste waarde bij Les Hurlus. Vorig seizoen speelde hij er 22 wedstrijden en stond ook nu al 17 keer aan de aftrap bij Moeskroen. Afgelopen weekend loodste hij zijn club nog voorbij KV Mechelen. Ook bij de Belgische beloftenploeg groeide hij uit tot een vaste waarde in de basis.

Bij KV Oostende krijgt Nkaka het rugnummer 14.

Welkom Aristote!