ALSAN SHIRTSPONSOR BIJ KV OOSTENDE

24 aug 2018 | Sponsors

Drukke tijden bij KV Oostende. In de fanshop zijn ze volop in de weer met de bedrukking van enkele nieuwe namen op de shirts. Dat van nieuwkomer De Bock is klaar. En geloof ons, er komt straks nog wel een andere aan…, maar de meest opvallende naam prijkt sinds enkele weken op het schouderstuk van de truien. Het is die van ‘ALSAN’, de nieuwe ster tussen de lijnen bij KVO.

Al meer dan 50 jaar deelt Alsan met zijn klanten de uitzonderlijke ervaring in de wereld van Bathing, Cooking & Energy, all-in one. Het bedrijf brengt 120 zeer vakbekwame specialisten aan de aftrap om uw droomproject van A tot Z te realiseren. Ze dragen daarbij zorg voor de klantenbegeleiding en de coördinatie van het hele verkoopproces. Na een één-tweetje met een gekwalificeerde installateur of installatiebedrijf, kunt u zorgeloos genieten van een heerlijk badje in een stijlvolle badkamer of voor u het weet staat u in ware Meus-stijl te koken in een keuken waar u alle topmaterialen bij de hand hebt.

Chris Valcke, Sales Director Alsan:
Wij zijn enthousiast om als nieuwe shirtsponsor naar buiten te mogen treden. De keuze voor KV Oostende is niet zomaar lukraak gemaakt. Wij hebben hetzelfde DNA. Genieten is de kernwaarde van ons bedrijf en tijdens de afgelopen KVO-wedstrijden hebben we dit mogen ervaren. De dynamiek, passie, energie en gedrevenheid van deze ploeg is bewonderingswaardig en daar staan wij volledig achter. Komt u uw badkamer, keuken of verwarmingsinstallatie bij Alsan halen, staat onze ploeg met dezelfde waarden voor u klaar zodat u straks zonder zorgen kan genieten. Als trotse sponsor zijn we dankbaar om deel te mogen uitmaken de KVO-familie. Wij kijken uit naar een goede en fijne samenwerking. Samen scoren met een hoog Enjoy-gehalte!"

Alsan koos ervoor om bij KV Oostende in de spits te lopen bij de belangrijkste shirtsponsors. Op bijna elke foto, tijdens bijna elk interview komt het bedrijfslogo nadrukkelijk in beeld.
Chris Valcke: “We willen via KV Oostende enerzijds onze naamsbekendheid op nationaal niveau versterken. Bovendien is de kustregio een belangrijke afzetmarkt voor Alsan. Vooral de aanwezigheid van de vele projectontwikkelaars die zich richten op zeer kwalitatieve realisaties, is een extra troef. ALSAN kan voor hen een perfecte match zijn voor zowel de inrichting van het interieur als bij de perfecte regeling van het temperatuurcomfort in hun appartementen of woningen.”

Wie kiest voor ALSAN kan terecht in één van de 6 showrooms die u vindt over heel Vlaanderen. Voorlopig zijn er nog geen in onze provincie, maar een uitstap naar één van hun showrooms is meer dan de moeite waard, omdat u er ongetwijfeld de beste prijs-kwaliteitsmaterialen vindt. 

Patrick Orlans, CEO van KV Oostende: “Alsan is een bedrijf dat mikt op beleving en bezieling voor zijn klanten, net zoals KV Oostende. We zijn oprecht gelukkig dat een belangrijke speler uit die sector voor KVO kiest en we zijn ervan overtuigd dat we hun naamsbekendheid kunnen versterken. We zijn ervan overtuigd dat we met dit bedrijf “Alsan” (trouwens Westvlaams voor ‘altijd’) in the picture zullen lopen.”

Welkom ALSAN in de Versluys Arena.

Samen hopen we vaak te kunnen genieten van de vreugde van een deugddoende overwinning.