Adnan Custovic blijft hoofdtrainer van KVO

17 okt 2017 | Sportief

KVO gaat verder met Adnan Custovic als hoofdtrainer. Hij ondertekende een contract als T1 tot en met juni 2019. De verdere invulling van de sportieve staf wordt eerstdaags bekeken.

Adnan Custovic heeft er drie wedstrijden opzitten als hoofdtrainer en pakte uit twee moeilijke verplaatsingen naar Kortrijk en Genk én een thuismatch tegen Club Brugge 4 op 9. Daarnaast plaatste hij zich voor de volgende ronde van de Croky Cup.
"Voor hetzelfde geld waren we zelfs ongeslagen want tegen Club kenden we pech in de laatste seconde," aldus Sportief Directeur Luc Devroe. "Onder Custovic pakten we onze eerste overwinning en we zien dat het voetbal beter wordt. Bovendien kent Adnan de groep en wil de spelersgroep ook verder met hem. We kiezen dus voor continuïteit."
Adnan Custovic zélf is alvast in de wolken met deze beslissing. "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik graag T1 wilde blijven en ik ben het bestuur dan ook dankbaar voor deze geboden kans. Ik ben dag en nacht bezig met deze job en ik heb er alle vertrouwen in dat we snel kunnen wegkomen uit de onderste regionen. Tegen leider Club Brugge toonden we dat we het voetballen niet verleerd zijn en ik was trots op de prestatie van mijn jongens. Nu moeten we op diezelfde weg verdergaan en zo snel mogelijk die tweede zege pakken. Ik zal alvast mijn uiterste best doen om het maximale uit deze groep te halen."

We wensen Adnan Custovic alvast veel succes toe en zaterdag met z'n allen naar STVV om onze jongens richting de drie punten te schreeuwen !