Adam Marusic is nu officieel een Kustboy!

29 jun 2016 | Sportief

Vanmiddag bereikte KV Oostende een definitief akkoord met alle partijen over de transfer van rechterflankspeler Adam Marusic. De Servische Montenegrijn legde vandaag zijn laatste medische testen af en ondertekende een contract voor vier seizoenen bij KV Oostende. Welkom Adam!

Adam Marusic is 23 jaar en werd twee jaar geleden door KV Kortrijk weggeplukt bij het Servische Vozdovac, een kleine club in Belgrado. Met die club groeide hij door van tweede naar eerste klasse. Bij KV Kortrijk ontpopte Marusic zich onder Yves Vanderhaeghe meteen tot vaste titularis op de rechterflank. Hij kan zowel verdedigend als aanvallend uit de voeten. Dankzij zijn prestaties bij KV Kortrijk haalde Marusic ook al verschillende keer de selectie van de nationale ploeg van Montenegro.
Het grote voordeel van Marusic is zijn polyvalentie. Hij kan zowel op de rechtsachter als op de rechtsvoor uit de voeten,” aldus Sportief Manager Luc Devroe.
Bij KVO vindt Marusic de trainersstaf uit zijn Kortrijkse periode terug en het wordt ook een leuk weerzien met zijn gewezen ploegmakkers Brecht Capon en landgenoot Zarko Tomasevic. 

Adam Marusic krijgt bij KV Oostende het rugnummer 16.