5.000 selfies voor Thibault tegen OHL !

14 sep 2020 | Supporters

Zaterdag is het eindelijk zover, onze eerste thuiswedstrijd mét publiek sinds maart! We zijn er trots op dat we (wellicht) al onze abonnees mogen ontvangen (later meer nieuws hierover). Máár dat is niet alles. We willen het stadion ook nog eens (virtueel) uitverkopen als steun voor onze jonge fan Thibault die een harde strijd levert tegen kanker!

Via het sociale media platform Instagram creëren we namelijk een bijzondere actie aan de hand van een unieke tricolore KVO-filter. One sea, one city, one team…ons team KVO, maar zeker ook ons Team Thibault. De naam van de Instragram-filter is dan ook Team Thibault. Zo brengen we zaterdag al onze fans naar het stadion, óók degenen die er fysiek nog niet bij kunnen zijn. Maar óók Thibault is er in onze gedachten dus zeker bij tegen OH Leuven.

“Met deze actie willen we vooral onze jonge fan Thibault een groen-rood-geel hart onder de riem steken,” aldus Thorsten Theys. “Zaterdag kunnen we 3.000 toeschouwers fysiek toelaten in onze Diaz Arena, maar we willen het stadion dus wél volledig uitverkopen, zij het deels virtueel. Dat betekent dat we nog een dikke 5.000 unieke selfies nodig hebben om op onze supporterswall te verschijnen.  Als elke KVO-fan hieraan deelneemt samen met familie, vrienden, kennissen, … moet dat zeker lukken. Deze actie sluit mooi aan bij de essentie van wat wij als club willen uitdragen. Er zijn goeie tijden en er zijn minder goede tijden, maar in groep en als team staan we sterk en kunnen we een verschil maken. Wij zouden graag een verschil kunnen maken voor Thibault. Neem dus jouw selfie op Instagram en je verschijnt zaterdag op een speciale ‘Thibault-ledwall’.”

Hoe werkt het?

  1. Je gaat op Instagram naar het officiële profiel van KV Oostende (kvoostende_official).
  2. Klik op het gezichtje.
  3. Klik op 'Nu Proberen' en neem een selfie van jezelf met de unieke tricolore KVO-filter.
  4. Deel de selfie in jouw persoonlijke Story met de #TeamKVOThibault. Vergeet ook niet om @kvoostende_official te taggen want dan delen wij jouw foto niet enkel in onze Story, maar ook zaterdag tijdens de wedstrijd op een supportersledwall in de Diaz Arena.
  5. Por jouw vrienden, kennissen, familieleden, medesupporters, … aan om hetzelfde te doen. Jelle Bataille gaf alvast het voorbeeld en legt in onderstaande video ook nog eens uit hoe de filter toe te passen.

’t Is mor èèn #TeamKVOThibault !!!