Zijn jullie klaar voor zondag? Wij alvast wel !

11 aug 2016 | Supporters

Zondag wacht ons alweer de tweede thuiswedstrijd in de Versluys Arena. Dan komt Moeskroen-Péruwelz op bezoek. De Henegouwers sprokkelden nog geen punten, maar een gewond dier kan gevaarlijk zijn, dus is KVO beter waakzaam en gefocust om de drie punten thuis te houden.

Die focus houden we ook naast het veld. We weten dat er tegen Club Brugge nog een aantal tekortkomingen en kinderziekten waren die vooral voortvloeiden uit de strakke deadline van de realisatie van de Versluys Arena. Maar zoals beloofd, stellen we alles in het werk om deze tegen zondag zo veel mogelijk uit de wereld te helpen. Al zal nog niet alles 100% kunnen worden opgelost, daar moeten we eerlijk in zijn.

We geven jullie alvast enkele concrete punten die tegen de wedstrijd van zondag worden aangepakt:

 • Er wordt een extra tapinstallatie geplaatst op de Maes Pils Fanzone, tussen tribunes C en D.
 • De audio-installatie is nu definitief bekabeld, verder uitgebalanceerd en uitgebreid getest. Het geluid zou zondag in elke tribune perfect moeten zijn.
 • De LED-wall krijgt een permanent scorebord.  
 • De oplaadpunten en draaideuren zijn verder geoptimaliseerd. We raden wel iedereen aan om zijn/haar kaart online op te laden. Zo vermijd je wachttijden aan de oplaadpunten. Voor de tweede match, minder druk en al veel mensen hebben opgeladen, verwachten we ook minder problemen.
 • Er worden extra vaten bier voorzien zodat geen enkele supporter zonder een frisse Maes Pils komt te zitten.

Daar stopt het echter niet. Ook naar de toekomst toe zullen wij de Versluys Arena verder optimaliseren en upgraden met onze slogan ‘Iedereen KVO’ in het achterhoofd.

Dit zijn enkele concrete punten die we de komende weken zullen aanpakken:

 • Zowel de ‘New Club 31’ als de ‘Filou Bierstraat’ worden volledig in ‘KVO-jasje’ gestoken.
 • Omwille van de veiligheid en de voorgeschreven circulatieplannen zullen de fans uit de E-tribune vóór en tijdens de wedstrijd niet naar de New Club 31 of Bierstraat kunnen. Na de wedstrijd, eens de stadionpoorten weer open zijn, kan dat perfect wel!
 • Daarom krijgt de E-tribune een eigen aangeklede en gezellige ontmoetingszone met o.a. een overkapping, windbescherming, verwarmingstoestellen, tv-toestellen en extra catering.
 • Tussen de C-tribune en de hoofdtribune komt er een bijkomende tapinstallatie en een friet- en hamburgerkraam. Dat is zondag nog niet mogelijk wegens de vele festivals en evenementen die op hetzelfde moment plaatsvinden.
 • De Maes Pils Fanzone wordt ook verder aangekleed en krijgt evenzeer verwarming. De opening van de nieuwe Maes Pils Fanzone volgt voor de thuiswedstrijd tegen Waasland Beveren.

  Ook de New Club 31 wordt nog verder in een KVO-jasje gestoken

KVO stelt dus alles in het werk om elke supporter zoveel mogelijk comfort en kwaliteit aan te bieden in onze Versluys Arena. De grootste gebreken zullen zondag al weggewerkt zijn, de rest volgt de komende weken.
Hebben jullie toch nog opmerkingen of suggesties?, Die zijn uiteraard welkom via e-mail op communicatie@kvo.be.
We vragen wel om altijd pro KVO te supporteren. Net als jaren geleden loopt Marc Deweert vóór de match weer samen met twee jonge KVO-fans en twee supportertjes van de tegenstrever rond het veld. Meer dan ooit dragen we hiermee de slogan ‘KVO-Fans zijn Vrienden’ uit en die leuze moet ook door onze supporters worden belichaamd. Moedig dus ons weireldploegsje 90 minuten lang aan en dat zonder negatieve spreekkoren, gebruik van geweld of andere baldadigheden. Dergelijke zaken dragen niet bij tot een algemene goede sfeer.

Een aloude traditie werd opnieuw ingevoerd

En last, but not least: zondag starten we met onze live ‘Match Day TV’ ! Via het interne televisiecircuit en de led wall bieden we jullie live beelden aan vanop het veld, de kleedkamers, de kantines én ook interviews met spelers, trainers, ambassadeurs, leuke video's,  …
Om 19u30 signeert voorzitter Marc Coucke zijn strip op het Maes Pils - plein en tegelijk start in de tribunes een heuse zangstonde met als afsluiter de zo fel gesmaakte nieuwe hit van Preuteleute en natuurlijk onze 'Vissemarkt'. Ook in de ‘New Club 31’ zal de sfeer er al vóór de wedstrijd stevig inzitten met een KVO DJ-set.

Mis dit niet ! Kom al om 19.00 u naar het stadion. 'Aal tegoare!'