Wout Faes op bezoek bij Kustboys Leffinge

27 nov 2018 | Supporters

Maandagavond werd Wout Faes in cafe 'De Swaene' in Leffinge voorgesteld als de nieuwe peter van 'Kustboys Leffinge'. Hij overhandigde er een gehandtekend wedstrijdshirt en speechte alsof hij al jarenlang aanvoerder is in eerste klasse: "Ik speel nog maar enkele maanden bij KVO dus ik ben vereerd dat ik nu al de vraag kreeg om peter te worden van een supporterslokaal. Het is voor mij de eerste keer dat ik op een supportersavond ben en ik ben aangenaam verrast. De KVO-fans zijn zeer hartelijk en het is alsof ik hier al jaren speel. Zoiets heb ik nooit eerder meegemaakt in mijn nog prille carrière. Ik voel me echt goed in Oostende. Ook de stad zelf heeft mij aangenaam verrast. Mijn persoonlijke hotspot in Oostende? Dat moet toch wel de pier zijn. De aanwezigheid van de zee brengt mij tot rust."
Na die mooie woorden mocht Wout Faes voor het eerst in zijn leven pintjes tappen. Dat verliep aanvankelijk wat stroef, maar na verloop van tijd kreeg onze jonge verdediger het toch onder de knie. Al was iedereen het er wel over eens dat hij beter voetballer blijft ...

Voetballen gaat Wout toch beter af dan pintjes tappen

Na de voorstelling van Faes als nieuwe peter hadden de Kustboys Leffinge nog enkele leuke acts in petto. DJ Toney draaide een mix van oude en nieuwere classics, de Oostendse comedian Mohsin Abbas zorgde voor een humoristische noot, Devoo Beatbox liet iedereen versteld staan met indrukwekkende imitaties van bekende popsongs en last but not least zorgden de mannen van Klein Komitee voor een muzikale afsluiter met - hoe kan het ook anders - 'tis mor èèn an de zèè' als bisnummer. 

Kortom, een geslaagde avond en een dito organisatie van Kustboys Leffinge ! 

Klein Komitee sloot een fantastische avond af