Vul nu de KVO 3.0 – fanenquête in en maak kans op leuke prijzen !

24 apr 2018 | Supporters

vul hier de fanenquête in ! 

KV Oostende is als voetbalclub en organisatie de voorbije 5 seizoenen enorm sterk gegroeid. En dat willen we ook blijven doen. Twee seizoenen Play-off 1, een bekerfinale en twee Europese wedstrijden bezorgden de club het ene hoogtepunt na het andere en bracht ook een pak extra ervaring binnen in de Versluys Arena.

Maar ook uit het wisselvallige seizoen 2017-2018 leert de club een heel aantal zaken bij.

Met de komst van voorzitter Peter Callant, sportief directeur Hugo Broos én het huidige team van Algemeen Directeur Patrick Orlans blijft KV Oostende even ambitieus als voordien. Hier en daar zullen andere accenten liggen, maar één iets is zeker: de ambitie blijft en dus mikt KV Oostende ook de komende seizoenen op Play-Off 1.

Twee jaar geleden namen we afscheid van het Albertparkstadion. Sindsdien zitten we in de comfortabele Versluys Arena, een volledig nieuw state-of-the art tribunecomplex dat qua afwerking en beleving absolute top is in ons land.

Maar toch stellen we graag nog even onze organisatie in vraag. We luisteren graag naar u, omdat de mening van onze fans belangrijk is.. Wat kan beter? Hoe tevreden bent u over een aantal zaken? Hoe vertrouwd bent u met alles wat met KV Oostende te maken heeft.

Samen met een stagiair Sportmanagement uit de hogeschool VIVES in Brugge hebben we deze enquête opgesteld.

Het is voor ons bijzonder belangrijk dat u deze invult. Hoe meer we weten, hoe meer we kunnen inspelen op de wensen van de fans. Al kunnen we natuurlijk niet de wereld beloven. Het zal in elk geval leiden tot nieuwe inzichten en ongetwijfeld ook aanpassingen.

En bovendien maakt u kans op verschillende leuke prijzen. De winnaars van deze prijzen zullen worden bekendgemaakt op 19 mei tijdens de laatste Play-Off 2 wedstrijd tegen Royal Antwerp FC.

En nu ... Snel de enquête invullen ! Alvast bedankt voor uw tijd voor het invullen.