Veel succes, Gohi Bi, in Turkije!

15 aug 2017 | Sportief

KV Oostende heeft vandaag afscheid genomen van Gohi Bi Cyriac. De Ivoriaanse spits gaat zijn geluk zoeken in Turkije, waar hij wordt voorgesteld bij Sivasspor, een club die net teruggekeerd is naar de Süper Lig. Cyriac speelde sinds 2015 bij KV Oostende, in 54 wedstrijden scoorde hij 18 doelpunten.

Vooral in zijn eerste seizoen was de 27-jarige Ivoriaan van goud waarde voor de club. Vorig seizoen dan verloor hij zijn basisplaats aan Nany Landry Dimata, die helemaal ontbolsterde. De club leende hem dan ook uit aan Fulham, in de Engelse Championship. Deze zomer verlengden de Britten de huurovereenkomst niet, waardoor Cyriac terugkeerde naar de Versluys Arena.

Afgelopen zondag startte hij voor het eerst dit seizoen in de basis tegen Waasland Beveren, maar ook hij slaagde er niet in de ban te breken.
De voorbije dagen zat Cyriac in Turkije om er medische testen af te leggen. Zowel op persoonlijk vlak als op clubniveau kwam er snel een overeenkomst over de transfer naar Sivasspor. Hij ondertekent er een contract voor 3 seizoenen.

KV Oostende wil 'Zorro' bedanken voor alle inspanningen om KVO mee op de kaart te zetten in de eerste klasse en wenst hem verder bijzonder veel succes toe in zijn carrière.
Na de nederlaag tegen Waasland Beveren blijft binnen de club niemand bij de pakken zitten. De wil is groot om zo snel mogelijk de draad weer op te pikken en de eerste overwinning binnen te halen. Zaterdag is er alweer een kans om de rug te rechten tegen Eupen. Een 0 op 9 betekent nog altijd geen 'verloren' seizoen! #KVOlovesYou #Keeponworkinghard!