Valentijnsactie: Toon je liefde voor jouw partner én KVO !

14 feb 2019 | Supporters

Het is Valentijn vandaag! Het geknipte moment om jouw liefde voor je partner én 'us wèreldploegsje' te tonen. Ook bij KV Oostende zijn we in een amoureuze bui. Daarom lanceren we samen met onze partners Alsan en Bistro van Gogh een kiss-cam tijdens de thuiswedstrijd tegen KAS Eupen. Uiteraard gaat onze focus helemaal naar de drie punten, het allermooiste Valentijnscadeau natuurlijk, maar als het spel stil ligt, hou je toch maar beter even de LED-wall in de gaten. Wie weet val jij in de prijzen!

Het principe is simpel. Kom jij met jouw lief, partner, vriend(in), vrouw of man in beeld? Dan is zoenen de boodschap. Een cameraploeg loopt voor én tijdens de wedstrijd langs de zijlijn om jullie in beeld te brengen. Flitsen van de kiss-cam komen tijdens de wedstrijd LIVE op het scorebord. Zit jij zaterdag in de tribune én voel je het liefdesvuur in je hart branden? Kus er dan op los. Wie weet maak jij dan kans op mooie prijzen. Wie in beeld innig zoent, krijgt sowieso een bon voor een heerlijke lunch bij Bistro Van Gogh.

Maar er is meer! Na de wedstrijd plaatsen wij de beste kiss-cam beelden op onze Facebook pagina. De populairste kiss-cam shots - met de meeste likes en shares - worden in de watten gelegd met een extra deluxe waardebon van Bistro Van Gogh.

In het seizoen 2016 - 2017 was onze kiss cam een alvast een groot succes. Als onze cameraman jou zaterdag spot, dan weet je nu al wat jou te doen staat.

Toon jouw liefde voor je partner én KVO. And KVO will love you back forever.