Stagedagboek dag 4

11 jan 2020 | Sportief

Ook op deze vierde stagedag werd er twee keer getraind, in totaal iets meer dan vier uren. Brecht Capon en Joseph Akpala deden een groot deel van de training mee, Robbie D'Haese incasseerde een trap op de dij en deed het rustig aan. Ronald Vargas heeft nog steeds last aan de kuit en volgde een individueel programma. Yaya Sane heeft nog steeds paspoortproblemen en sloot nog niet aan.

Zowel In de voor- als namiddag lag de klemtoon op positiespel en wedstrijdvormen. Ook de stilstaande fases kwamen opnieuw aan bod. "Ik wil op korte termijn hameren op bepaalde zaken," aldus Dennis Van Wijk. "Dan is het belangrijk om sommige oefeningen te herhalen en dat doen we nu ook. Afspraken rond organisatie zijn erg belangrijk." De training werd afgesloten met intensieve loopoefeningen.

Morgen traint KVO één keer, in de namiddag zal een quiz bepalen wie de 'Slimste KVO-ploeg' wordt. Quizmaster Rik Coucke bereidde vragen voor over onder andere actualiteit, sport en muziek. Maandag om 15.30 u oefent KVO in La Manga tegen het Zwitserse St. Gallen.