Stage Murcia Dag 6

12 jan 2018 | Sportief

Opnieuw een zonovergoten Murcia vanochtend, toen iedereen de gordijnen open trok in Hotel La Torre. Het was iets later dan normaal, want coach Adnan Custovic had de avond voordien zijn spelers en medewerkers op een etentje getrakteerd. Een dank je wel voor hun inzet sinds hij T1 geworden is.

Na het ontbijt hadden de spelers de keuze, een tocht met de mountainbike of een stevige fitness-sessie. Coaches Adnan Custovic en Jordi Lemiengre namen een groep met o.a. Mike Vanhamel,  Brecht Capon, Franck Berrier en Kevin Vandendriessche op sleeptouw voor een tocht van 45 minuten door het landschap rond Murcia.
Physical coach Joost Desender, ging met Andy Vervenne, Patrick Deman en reva-begeleider Olivier aan de slag in de fitness, waar het grootste deel van de groep naartoe ging.
Ook al was het vandaag een dag recupereren na de wedstrijd van gisteren en de zware trainingsarbeid van de voorbije week, toch vloeide er ook in de fitness heel wat zweet. Check de video.

Om 16u was er een tweede trainingssessie op het veld. De volledige groep kreeg een leuke, competitieve circuittraining met bal voorgeschoteld. Zelfs Nicolas Rajsel deed mee met de groep. Wie gisteren speelde, passeerde daarna bij totaaltherapeut Jacques Caluwé, die de trainingsdag besloot met wat relaxatie en een floatingsessie in het zwembad.

Michiel Jonckheere, Logan Ndenbe en Sebastien Siani kregen verzorging van de kiné’s en verzorger Bart Brackez die elke dag voor de volledige kern klaar staan. Gelukkig hebben zij en dokter Chris Goossens deze week nog niet al teveel oplapwerk gehad.

Morgenochtend staat een ochtendtraining op het programma. Na de middag  is er een teambuildingssessie.

Meer foto's op Facebook.