Sportieve update: niet ongeschonden uit de match tegen Waasland Beveren

21 jan 2020 | Sportief

Na de thuisnederlaag tegen Waasland Beveren leeft KVO toe naar de verplaatsing van vrijdagavond op Standard. Het kwam zaterdagavond echter niet ongehavend uit de strijd.

Kevin Vandendriessche incasseerde een stevige 'keunebil' en liep een bloeduitstorting op. Het wordt afwachten of hij fit raakt tegen vrijdag. Dat geldt ook voor Joseph Akpala, die opnieuw last heeft van de hamstrings. Andrew Hjulsager pakte dan weer zijn vijfde gele kaart en is geschorst, D'Haese en Vargas blijven nog out. Kopzorgen dus voor Dennis Van Wijk. "De situatie is wat ze is en we moeten het doen met de jongens die wél kunnen spelen. In dat opzicht is het positief dat Brecht Capon weer fit is. Hij speelde gisteren een klein uur met de beloften en is weer klaar voor de strijd. Ook nieuwkomer Sagna speelde mee, net als Anton Tanghe, die vanaf nu permanent meetraint met de A-kern. Ook beloften Morina en Bekili trainen voorlopig nog mee."

Nicolas Rajsel en Emmanuel Banda trainen tot nader orde nog steeds mee met de beloften. Daar krijgen ze het gezelschap van Yaya Sane, die de volledige stage miste wegens administratieve problemen. Nu is hij terug in het land, maar er is voorlopig geen plaats meer voor hem in de A-kern.