Selectie en voorbeschouwing Moeskroen - KVO (Croky Cup)

04 dec 2018 | Sportief

Selectie (18): Ondoa, Dutoit, Lombaerts, Milovic, Faes, Tomasevic, De Bock, Bataille, Marquet, Nkaka, Banda, Vandendriessche, Canesin, Sakala, Boonen, Coopman, Zivkovic, Guri. 
Geblesseerd: Ndenbe, Jonckheere, Vanlerberghe.

Voorbeschouwing

In functie van de 1/8ste finale van de Croky cup trekken de Kustboys woensdagavond naar de grensstreek waar op ‘Le Canonnier’ Royal Excel Mouscron partij gegeven wordt.

Onze komende tegenstander haalde het in de vorige ronde vlot van Dessel Sport. De grensjongens versloegen de Kempenaars (Eerste klasse amateurs) met overtuigende 0-3 cijfers (doelpuntenmakers waren Pierrot en tweemaal Benson). De beker wordt voor beide teams een mogelijkheid om het seizoen kleur te geven. Een overwinning zorgt voor een plaatsje bij de laatste acht en biedt perspectieven want topploegen zoals Club Brugge, Anderlecht en Standard Luik gingen er in de 1/16de finale reeds roemloos uit.

In de Jupiler Pro League doen de jongens van trainer Storck het vrij matig. Met een 14de plaats hebben de Henegouwers slechts 2 punten voorsprong op de rode lantaarndrager (Waasland-Beveren). In de reguliere competitie won KVO op de openingsspeeldag met 2-1 van de grensjongens.  Capon en Canesin waren de Oostendse doelpuntenmakers, terwijl Sambu voor de Henegouwers tegen scoorde.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Laforge
Assistenten: Dhr. De Vicenzo Vito en Dhr. Plumer Patrick
4de official: Dhr. Wesley Alen