Selectie en voorbeschouwing KVO - Zulte Waregem (2019-2020)

21 feb 2020 | Sportief

Selectie (19): Dutoit, Ondoa, Faes, Milovic, Sanneh, Skulason, Capon, Bataille, Neto, Palaversa, Jonckheere, Verstraete, Hjulsager, Vargas, Boonen, D'Haese, Sakala, Niane, Guri.
Geblesseerd: Akpala, Vandendriessche, Sagna.
Opmerkingen: Vandendriessche is nog out. Morgen valt nog één speler naast de selectie. Michiel Jonckheere speelde vorige week zijn 200ste wedstrijd bij KVO en wordt vóór de aftrap gehuldigd.

Voorbeschouwing:

In het kader van het behoud spelen de Kustboys zaterdagavond in de Versluys Arena een zeer belangrijke wedstrijd tegen Zulte Waregem.

Onze gouwgenoten prijken met 34 punten uit 26 wedstrijden op een achtste plaats. De ploeg van Franky Dury strijdt nog volop mee voor een POI-ticket.  Essevee moet zaterdag zelf winnen om nog kans te maken op een POI-ticket. Sedert speeldag 20 haalden de Zuid-West-Vlamingen 3 op 21. Enkel op speeldag 24 kon Zulte Waregem nog eens de volle buit pakken. Waasland Beveren werd toen met een forfaitscore wandelen gestuurd. Zulte Waregem verloor vorig weekend met 1-2 van Moeskroen.  Dury speelde toen met de volgende ploeg: Bansen, De Fauw, Walsh, Deschacht, Mensah, Bruno, Sissako, Govea, Berahino, Vossen, Larin. Srarfi en Dopé vielen in. Deschacht en Mensah zijn geschorst voor de verplaatsing naar de kust.

In de heenronde won Zulte Waregem met 2-0 van de Kustboys.  Seck en Bruno zorgden er in de slotfase voor dat de 3 punten aan de Gaverbeek bleven.

Spelleiding
Scheidsrechter: Dhr. Frederik Geldhof
Assistenten: Dhr. Yves De Neve en  Tom Vanpoucke
4de official: Dhr.  Alexandre Boucaut
VAR 1: Dhr.  Wesli De Cremer
VAR 2: Dhr. Florian Lemaire
VAR 3: Dhr. Bert Verbeke

Vóór de match vinden er verscheidene sfeeracties plaats. We vragen om al om 19.30 u plaats te nemen in de tribunes om de spelers zo een hart onder de riem te steken tijdens de opwarming. DJonah zal met een DJ-set de supporters opzwepen. Bij het opkomen van de spelers wordt er ook vuurwerk aangestoken. Dit gebeurt door een gespecialiseerde firma. Zélf pyrotechnisch materiaal aansteken, is ten strengste verboden en kan leiden tot boetes en stadionverboden.

Wedstrijdsponsors: