Selectie en voorbeschouwing KVO - Westerlo (PO2)

10 mei 2019 | Sportief

Selectie (19): Ondoa, Dutoit, Faes, Milovic, Lombaerts, De Bock, Nastic, Nouri, Bataille, Vandendriessche, Nkaka, Marquet, Vanlerberghe, Jonckheere, D'Haese, Boonen, Sakala, Guri, De Sutter.
Geblesseerd: Canesin, Coopman, Capon. Zij komen alle drie niet meer in actie dit seizoen.

Voorbeschouwing

Op speeldag 7 in Play-off II nemen we het het zaterdagavond thuis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt om 20.00 u afgetrapt in de Versluys Arena.

Na 7 speeldagen staat KVO op een 4de plaats in groep A. Westerlo staat met één punt meer op plaats 3 in de rangschikking. Op speeldag 5 speelde KVO gelijk op het veld van Westerlo. In het Westelse Kuipje raakten de Kustboys niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.
In de volgende twee wedstrijden sprokkelde KVO slechts één punt. Door een laat kopbaldoelpunt van D’Haese sleepte KVO een fel bevochten 2-2 gelijkspel uit de brand in de thuiswedstrijd tegen Charleroi. Op de vorige speeldag gingen we met 3-2 onderuit tegen Eupen. De Sutter en Vanlerberghe, vanop de penaltystip, zorgden voor de Oostendse doelpunten.
Op de vorige speeldag ging ook Westerlo met 3-2 de boot in. Tegen Beerschot-Wilrijk haalde het dankzij doelpunten van Christian Brüls en Lukas Van Eenoo eerst nog een 2-0 achterstand op. Maar in het slotkwartier scoorde Beerschot aanvaller-Placca het winnende doelpunt. Met Fabien Antunes loopt een ex-speler van KVO tussen de rangen van Westerlo-trainer Bob Peeters.

Met het seizoenseinde in zicht kunnen de fans ook stemmen voor de KVO-speler van het seizoen 2018 - 2019. Stem hier en bepaal samen met de andere fans wie de opvolger van Brecht Capon wordt voor de Puis-Verbiest trofee. De speler van het seizoen zal voor de thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden geëerd worden.