Selectie en voorbeschouwing KVO - KV Kortrijk (2019-2020)

14 feb 2020 | Sportief

Selectie (20): Dutoit, Ondoa, Faes, Milovic, Sanneh, Skulason, Ndenbe, Capon, Bataille, Neto, Palaversa, Jonckheere, Vandendriessche (?), Verstraete, Hjulsager, Boonen, Vargas, Sakala, Niane, Sylla.
Geblesseerd: Akpala
Opmerkingen: Nieuwkomer Sanneh is speelgerechtigd en geselecteerd. Kevin Vandendriessche (rug) is onzeker en test nog zaterdag.

Voorbeschouwing:

Op speeldag 26 spelen de Kustboys in de Versluys Arena tegen de provinciegenoten uit Kortrijk.

Onze komende tegenstander kende voor de winterstop een mindere periode maar herpakte zich na de winterstop met 7 op 12.  Op Stayen werd verloren van STVV, terwijl thuis gelijk gespeeld werd tegen Club Brugge, de autoritaire leider in de Jupiler Pro League. Standard werd met 3-1 vlot opzij gezet en afgelopen woensdag wonnen De Kerels met 1-2 op Waasland Beveren. Door die uitzege prijken de Kortrijkzanen met 29 punten na 25 wedstrijden op een veilige 12de plaats. Ex KVO-trainer Vanderhaeghe speelde op de Freethiel met de volgende ploeg: Jakubech, Golubovic, Melo, Derijck, D’Haene, Makarenko, Van der Bruggen, Stojanovic, De Sart, Selemani en Lepoint.  Mboyo, Moffi en Hornby vielen in.  De doelpunten tegen Waasland Beveren werden gescoord door Lepoint en De Sart.

Op speeldag 6 van de speelden KVK en KVO 2 – 2 gelijk in het Guldensporenstadion.  Ocansey en De Sart scoorden voor de kerels, terwijl Sylla en Skulason voor de Oostendse doelpunten zorgden.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Dierick Christof
Assistenten: Dhr. Walschap Jeroen en Dhr. Meers Kristof
4de official: Dhr. Debeuckelaere Kevin