Selectie en voorbeschouwing KVO - Charleroi (Play-off 2)

26 apr 2019 | Sportief

Selectie (18): Dutoit, Ondoa, Lombaerts, Faes, Milovic, Nastic, Nouri, Capon, Bataille, De Bock, Vandendriessche, Marquet, Coopman, Boonen, D'Haese, Sakala, De Sutter, Guri. 
Geblesseerd: Tomasevic, Nkaka, Jonckheere, Vanlerberghe, Canesin. 

Voorbeschouwing

Zaterdagavond staat de zesde speeldag in Play-off II op het programma. KVO ontvangt Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt om 18u00 afgetrapt in de Versluys Arena.

Op de vorige speeldag speelde KVO 0-0 gelijk op het veld van Westerlo. De Carolo’s wonnen met 4-0 tegen Beerschot Wilrijk, waardoor ze in de running blijven voor de leidersplaats in de poule.  KVO staat op een een derde plaats in group A. Met 7 punten staan we op een twee punten van Charleroi.

De vorige confrontatie met Charleroi leverde KVO 3 punten op. Op speeldag 2 in de Play-offs gingen we er met 1-2 winnen, dankzij doelpunten van Canesin en Coopman. Mits een overwinning tegen de Henegouwers kan KVO naar de tweede plaats opklimmen in het klassement. Lukt het om de 3-punten thuis te houden?  We zien het zaterdag.

Tijdens de Play-offs loopt er ook nog een speciale groepsactie ‘your team meets our team’. Voor 5 euro p.p. (inschrijven vanaf 20 personen) kan je samen met jouw vrienden, collega’s en/of teamgenoten naar een thuiswedstrijd komen kijken. De ingeschreven teams maken bovendien kans op een VIP-arrangement voor de wedstrijd KVO - Sint-Truiden (inclusief meet & greet met onze spelers.) Wil jij met jouw collega’s op teambuilding an’t zèètje? Schrijf je dan zeker via ticketing@kvo.be.

Ben jij KVO-abonnee én wil jij ook volgend seizoen zeker zijn van jouw plekje in de Versluys Arena? De voorrangsperiode voor abonnees loopt nog tot 12 mei. Je kan zowel online als in de fanshop jouw abonnement verlengen.

Scheidsrechters:

REF:   Christophe Dierick
AR1:   Karel De Rocker
AR2:   Jo De Weirdt
OFF4:  Jordy Vermeire