Selectie en voorbeschouwing KVO - Beerschot Wilrijk (PO2)

05 apr 2019 | Sportief

Selectie (18): Dutoit, Ondoa, Faes, Milovic, De Bock, Nouri, Nastic, Bataille, Marquet, Vanlerberghe, Vandendriessche, Nkaka, Coopman, Boonen, Canesin, Sakala, Guri, De Sutter.
Geblesseerd: D'Haese (hamstrings), Jonckheere (hamstrings), Capon (ziek)
Geschorst: Lombaerts

Voorbeschouwing:

Op de derde speeldag in Play-off II neemt KVO het morgen op tegen Beerschot Wilrijk. De wedstrijd start om 18u in de Versluys Arena.

Na 2 speeldagen staat KVO met 3 punten op de derde plaats in groep A van play-off II. Op de vorige speeldag gingen de Kustboys met 1-2 winnen op het veld van Charleroi. De doelpunten van Fernando Canesin en Sander Coopman bezorgden KVO hun eerste driepunter in 2019. Beerschot Wilrijk daarentegen verloor op de vorige speeldag met 1-2 tegen Sint-Truiden. De Antwerpenaren staan met 1 punt uit twee wedstrijden op plaats 5 in groep A. Beerschot Wilrijk speelde dit seizoen in 1B en miste op een haar na de promotie naar de Jupiler Pro League.

Vorig seizoen kruisten de paden van KVO en Beerschot Wilrijk elkaar ook in Play-off II. Toen haalde uus wèreldploegsje 4 op 6 tegen de Antwerpenaren. In de Versluys Arena werd het 2-2, op het Kiel ging KVO met 0-2 winnen. Oude bekende bij Beerschot Wilrijk is doelman Mike Vanhamel. Vanhamel speelde vorig seizoen nog voor KVO.

Tijdens de play-offs loopt er ook de groepsactie your team meets our team. Kom samen met 20 vrienden,collega’s én/of ploegmaats voor 5 euro p.p. naar KVO.  Wie weet maakt jouw team kans op een VIP-arrangement - incl. meet en greet met A ploeg - voor de laatste thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden.
Daarnaast kunnen alle -16 jarigen gratis naar een wedstrijd in play-off II komen kijken. Ben je -16 jaar en wil je graag naar een thuiswedstrijd van KVO komen kijken? Stuur dan een aanvraag naar ticketing@kvo.be. Vergeet niet om jouw naam, geboortedatum én voorkeurswedstrijd te vermelden (enkel geldig voor tickets in de E-tribune).

Let wel: deze wedstrijd valt onder de combiregeling. Het is niet mogelijk om tickets te kopen aan de wedstrijdloketten. Je kunt zaterdag nog tickets kopen in de fanshop van 10u t/m 12u.