Selectie en voorbeschouwing Eupen - KVO (PO2)

03 mei 2019 | Sportief

Selectie (18): Dutoit, Ondoa, Lombaerts, Milovic, De Bock, Faes, Nastic, Capon, Bataille, Nkaka, Jonckheere, Marquet, Vanlerberghe, D'Haese, Boonen, Sakala, Guri, De Sutter. 
Geblesseerd: Canesin, Coopman. 
Geschorst: Vandendriessche

Voorbeschouwing

Zaterdag om 20u speelt KVO in Eupen de zevende wedstrijd in Play-off II. 

Op de vorige speeldag speelde KVO 2-2 gelijk tegen Charleroi. Met een laat kopbaldoelpunt van D’Haese sleepte us wèreldploegsje een punt uit de brand. De Oostkantonners verloren hun laatste wedstrijd met 1-0 op het veld van Westerlo. KVO staat momenteel op een vierde plaats in group A. Met 8 punten staan we op een zucht van Charleroi die met 10 punten tweede staan in het klassement.
De vorige wedstrijd tegen Eupen eindigde op een 1-2 overwinning voor de Oostkantonners. Eupen kwam via Msakni op een 0-1 voorsprong waarna Fernando Canesin net voor de rust de gelijkmaker tegen de touwen prikte. In een incidentrijke wedstrijd - met een rode kaart voor Lombaerts en een aantal tussenkomsten van de VAR- scoorde Molina voor Eupen het beslissende doelpunt.
Bij Eupen zal Rocky Bushiri opnieuw tegen zijn werkgever aantreden. Bushiri keert op het einde van dit seizoen na een uitleenperiode van één jaar terug naar KVO. Keert KVO met de 3 punten terug uit Eupen? We zien het zaterdag.