Selectie en voorbeschouwing Beerschot Wilrijk - KVO (PO2)

17 mei 2019 | Sportief

Selectie (16): Dutoit, Ondoa, De Bie, Milovic, Faes, De Bock, Ndenbe, Nastic, Nouri, Bataille, Nkaka, Jonckheere, Marquet, Vanlerberghe, Sakala, De Sutter. 
Geblesseerd: Lombaerts, Capon, Vandendriessche, Canesin, D'Haese, Boonen, Coopman, Guri. 

Voorbeschouwing

Op de tiende en laatste speeldag in Play-off II neemt KVO het zaterdagavond op tegen Beerschot Wilrijk. De wedstrijd wordt om 20u op gang gefloten in het Olympisch stadion in Antwerpen.

Op de vorige speeldag speelden we thuis 1-1 gelijk tegen Sint-Truiden. Guri bracht de thuisploeg op voorsprong maar in extremis gaf KVO de 3 punten nog uit handen. Beerschot Wilrijk verloor afgelopen donderdag met 1-0 tegen Eupen.

In de heenwedstrijd, op speeldag 3 in PO2, boog KVO een 0-1 achterstand om in 2-1 winst. Placca opende de score voor de bezoekers maar nog in de eerste helft bracht Coopman KVO langszij. Vanlerberghe nam het tweede en winnende doelpunt voor zijn rekening. Vanop de elfmeterstip liet hij doelman Vanhamel, ex-KVO, kansloos en schoot hij de 2-1 tegen de touwen. Vorig seizoen kruisten de paden van KVO en Beerschot Wilrijk elkaar ook in play-off II. In het Olympisch stadion ging KVO toen met 0-2 winnen.