Ramin Rezaeian naar KVO

09 jul 2017 | Sportief

De Iraanse rechtsachter Ramin Rezaeian heeft een contract ondertekend tot en met 2019. Tijdens zijn testperiode in Nederland kon hij de sportieve staf overtuigen van zijn kunnen.

Ramin is een 27-jarige rechtsachter die ook hoger op de flank uit de voeten kan. Hij komt over van de Iraanse topclub Persepolis. Daar viel hij op door zijn rushes en uitmuntende traptechniek. Ramin is ook een vaste waarde in de Iraanse nationale ploeg, die zich al verzekerde van deelname aan het WK 2018 in Rusland.

Dat Ramin een populaire jongen is in eigen land, bewijst een blik op zijn Instagram-account. Met meer dan 1,1 miljoen volgers is hij op het social media playform de populairste speler in zijn thuisland. Ook de social media accounts van KVO werden de voorbije week al intensief gevolgd door een duizendtal Iraanse fans, die telkens hoopten om op stage een blik op te vangen van hun held.
Hopelijk kan Ramin zich ook aan de Belgische kust in de harten spelen van de Oostendse fans. We wensen hem alvast veel succes toe !