Nog twee keer slapen ...

Twee dagen voor de opening heerste logischerwijs een bedrijvigheid van jewelste in de Versluys Arena. Naast de 200 arbeiders daagden ook een 70-tal vrijwilligers op om een handje toe te steken. Opruimen, plakkaatjes ophangen, kettingen vastbinden, ... de details die zo belangrijk zijn in een stadion werden door de vrijwilligers opgeknapt. "Ongelooflijk hoe we op deze mensen kunnen rekenen," aldus Safety & Security Manager Joost Depreux. "Zij kunnen zich bezighouden met de kleine, maar belangrijke zaken, terwijl de arbeiders de cruciale zaken afwerken."
"Wij doen dit uit respect voor wat Marc Coucke en zijn team hier hebben klaargespeeld," aldus één van de vrijwilligers. "Dan is een dagje meehelpen toch maar een kleine inspanning hé?" En weg was hij, met stoelen in de hand richting de Nicolas Feuillatte Spektakelzaal. 

Veel vrijwilligers vandaag op KVO

Wat cruciale zaken betreft, werden weer heel wat zaken aangepakt vandaag: de B-tribune kreeg een dak boven het hoofd, de persbanken werden gemonteerd, de tapinstallaties geïnstalleerd en het veld verder afgewerkt. Nog 48 uur of twee keer slapen ... En dan is het zover: KVO - Club Brugge in de Versluys Arena. 
"De wedstrijd zal zeker plaatsvinden in de Versluys Arena," aldus nog Joost Depreux. "Alle regels rond veiligheid zijn al in orde,  de supporters zullen comfortabel naar de wedstrijd kunnen kijken en een pintje kunnen drinken. De afwerking zal echter nog niet helemaal op punt staan. Na de wedstrijd doen we dus gewoon verder en tegen half september moet het stadion volledig klaar zijn.” 

Het dak van de B-tribune ging erop

Nieuwe rollen aan de zijkant van het veld
De groen-rood-gele touch op de Versluys Arena