Nog twee dagen vóór KVO - Anderlecht

15 mrt 2019 | Sportief

Zondag staat de laatste speeldag van de reguliere competitie op het programma. Met nog 2 dagen voor de boeg trainden onze jongens deze voormiddag op oefencomplex ‘De Schorre’. Coach Hugo Broos kon voor deze training rekenen op een quasi voltallige fitte spelersgroep. Enkel Wout Faes (voet) en Indy Boonen (lies) bleven binnen. Uit voorzorg kregen zij een individueel programma voorgeschoteld. Beide spelers zijn onzeker voor de komst van Anderlecht. Fernando Canesin trainde weer mee met de groep.

Op het trainingsveld werkten de spelers een oefening op balbezit af. Doelmannen William Dutoit en Fabrice Ondoa werden terwijl onder handen genomen door keeperstrainer Patrick Deman. De oefensessie werd afgesloten met een 11 vs 11 wedstrijdvorm. Morgenvoormiddag trainen de Kustboys nog een laatste keer voor de wedstrijd tegen paars-wit.

Met de komst van RSC Anderlecht naar de Versluys Arena rekent KVO op zijn thuisaanhang om uus wèreldploegsje naar de overwinning te schreeuwen. Wil jij er zondag nog bij zijn? Dat kan! De laatste 100 tickets zijn vandaag (tot 17u) en morgen (10u - 12u) nog te koop op onze dienst ticketing (Leopold Van Tyghemlaan 62, 8400 Oostende).

Alle supporters op post. Komaan Kavee!